Vladimir Stojković ćuti zbog Delija

Nije mu do razgovora

Vladimir Stojković ćuti zbog Delija

Fudbal -
Bivši golman Zvezde Stojković ne želi da potvrdi da li je zvezdašima nudio novac da ga ne diraju zbog prelaska u Humsku 1

Priča samo o fudbalu!Golman Partizana Vladimir Stojković nije želeo da komentariše izjave Danka Lazovića, koji tvrdi da je Stojke novcem pokušao da natera navijače Crvene zvezde da ga ostave na miru zbog prelaska u Partizan. Takođe, potencijalni čuvar mreže reprezentacije Srbije nije želeo da priča ni o situaciji kada je s kolegama Draganom Bogavcem i Draganom Mrđom opljačkan dok su igrali poker, a tom prilikom ostali bez nekoliko hiljada evra i skupocenih satova.Čuvar mreže crno-belih jedino je bio voljan da priča o fudbalskim temama, ali ni na njima se nije zadržavao preterano dugo jer je bio u velikoj gužvi. Stojković, koji se oporavlja od povrede ključne kosti, juče je imao privatne obaveze, zbog čega se retko javljao na telefon, ali je u jednom trenutku, posle nekoliko sati truda, ipak odgovorio na naš poziv i prilično nervozno poručio:- Nemam komentar ni na priču Danka Lazovića jer neću da se vraćam na to, niti na priču o tom pokeru. Isto tako, ne znam ništa ni o prelasku u turski Mersin. O tom navodnom transferu saznao sam iz novina, mene niko nije zvao ni iz Turske, niti iz Partizana, i zaista nemam nikakvih informacija na tu temu. To je sve što mogu da kažem.

Delije nisu prestale da ga vređaju
Delije nisu prestale da ga vređaju

Tumba: Turska još u magliIako javnost bruji o tome da će Vladimir Stojković karijeru nastaviti u turskom Mersinu, sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković kaže da od tog posla za sada nema ništa.- Imajući u vidu posao koji obavljam, nekako bi normalno bilo da znam ako je neki posao zaključen, a ovde to nije slučaj. Vidim da se po medijima provlače razne informacije, ne samo o Stojkoviću već i o nekim drugim igračima, mada za sada ništa od toga nije blizu realizacije. Voleo bih da je sve to istina, ali nije - kaže Tumbaković.

Volkov pevao Zvezdinu pesmu Fudbaler Partizana Vladimir Volkov okušao se i u muzičkim vodama. Naime, reprezentativac Crne Gore je na promociji spota pevačice Katarine Živković uzeo mikrofon u ruke i otpevao pesmu od Tome Zdravkovića „Ostao sam sam“. To ne bi bilo ništa čudno da ta pesma nije povezana s Delijama i njihovim hitom „Nek se Marakani vrate slavni dani“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track