UPALILI MOTORE: Zvezda počela pripreme

Startovali

UPALILI MOTORE: Zvezda počela pripreme

Fudbal -
Fudbaleri crveno-beli počeli pripreme bez pojačanja

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas na Marakani i započeli pripreme za prolećni deo sezone u kojem će bez obzira na sve probleme pokušati da nadoknade šest bodova zaostatka za Partizanom i osvoje šampionsku titulu.

U odnosu na kraj prvog dela sezone crveno-beli imaju novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom Draganom DŽajićem i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem, koji su zajedno sa potpredsednikom Nebojšom Čovićem prisustvovali prozivci.

Trener Aleksandar Janković na raspolaganju ima 35 igrača, bez novajlija, pošto Crvena zvezda trenutno nema finansijskih mogućnosti za pojačanja.

Na spisku igrača nalaze se:

Golmani: Bajković, Kirovski, Vesić, Dmitrović.

Igrači: Pantić, Nenadić, Spajić, Krneta, Maksimović, Mikić, Jovanović, Mladenović, Simić, Reljić, Mijović, Stojković, Luković, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Milijaš, Kadu, Milivojević, Mirić, Savićević, Vešović, Đuričković, Čikić, Mihajlović, Babalj, Kasalica, Milunović, Asamoa, Mudrinski, Ožegović.

Na prvom treningu nije bilo Kadua, koji kasni sa dolaskom iz Brazila, kao ni dvojice mladih reprezentativaca Kirovskog i Mudrinskog, koji su na saslušanju u Kruševcu povodom prekida utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track