STIŽU DOLARI: Šeik posetio Zvezdu!
Foto: Beta

Šeik zvezdaš

STIŽU DOLARI: Šeik posetio Zvezdu!

Fudbal -
Visokog gosta iz Emirata dočekali su predsednik i potpredsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i Nebojša Čović
1 / 13

BEOGRAD - Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan u društvu prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića posetio je danas fudbalski klub Crvena zvezda i razgovarao o mogućnostima saradnje sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Visokog gosta iz Emirata, čija je porodica vlasnik šampiona Engleske Mančester Sitija, dočekali su predsednik i potpredsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i Nebojša Čović.

Za vreme posete Crvenoj zvezdi šeik je u društvu najužeg Rukovodstva kluba sa Marakane obišao muzej u kom se nalazi bogata riznica trofeja. Naravno, posebno interesovanje privukli su mu pehari Kupa evropskih šampiona i Interkontinentalnog Kupa. Zanimljivo je to da se šeik raspitivao za Nemanju Vidića koji je ponikao u Crvenoj zvezdi. Muhamed bin Zajed je takođe sa velikim interesovanjem posmatrao fotografije izložene u trofejnoj sali, najzanimljivija mu je bila slika predsednika Dragana Džajića iz igračkih dana."Ovo je slikano pre deset godina", našalio se šeik kada je video sliku zvezdine legende.Princ prestolonaslednik, kao i njegova delegacija dobili na poklon dresove i lopte fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda. Šeik je na poklon dobio i mini repliku pehara Kupa evropskih šampiona.

Predsednik crveno-belih Dragan Džajić istakao je posle sastanka sa Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom da postoji velika želja za saradnjom i da je on izrazio veliku želju da dođe na jedan Zvezdin meč.

"Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za ceo klub", rekao je Džajić.

Nebojša Čović je istakao da je današnjim sastankom učinjen prvi korak, ali da te treba videti kako će se dalje odvijati stvari.

"Ne treba od ovog praviti "avione i kamione", ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i videćemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo", našalio se Čović.

http://www.youtube.com/watch?v=iam2aUoU1l0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track