Čović o šeiku: Ne treba od ovoga praviti avione i kamione

Napravljen prvi korak

Čović o šeiku: Ne treba od ovoga praviti avione i kamione

Fudbal -
Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović istakao je da je današnjim sastankom napravljen prvi korak, ali da tek treba videti kako će se dalje razvijati stvari

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić posle današnjeg sastanka sa Princom prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeikom Muhamed bin Zajedom al Nahjanom rekao je da postoji velika želja za saradnjom i da je on za početak izrazio želju da dođe na jednu utakmicu crveno-belih.

"Veliko mi je zadovoljstvo zbog posete šeika, video je stadion, a malo smo ga upoznali sa istorijom kluba. Najbitnije je da je on čovek sporta, sam je rakao da bi želeo da dođe na jednu Zvezdinu utakmicu. Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za ceo klub", rekao je Džajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

http://www.youtube.com/watch?v=CsvT1g56af8

"Ne treba od ovog praviti "avione i kamione", ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i videćemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo", našalio se Čović.

http://www.youtube.com/watch?v=wdwfoik72ts

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track