MAKSIMOVIĆ PROGOVORIO: Nisam prodao Zvezdu

Otvorio se

MAKSIMOVIĆ PROGOVORIO: Nisam prodao Zvezdu

Fudbal -
Da nisam više igrač Zvezde ne bih ni došao na prozivku. Neko bi mi verovatno rekao da ne moram da dođem, kaže Maksimović

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović, smešnima je nazvao nagađanja navijača, da je zbog činjenice da je blizu odlaska sa Marakane, "prodao" utakmicu poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige protiv Vojvodine (0:3).

"To su gluposti! Ja sam zvezdaš, došao sam u ovaj klub zato što ga volim, a moj menadžer može da bude ko god hoće, nije važno za koga navija. Kad bih prodao utakmicu ne bih više nikad igrao fudbal", rekao je Maksimović.

On je dodao da i dalje sebe doživljava članom tima sa Marakane.

"Javio sam se treneru, odnosno došao sam na pripreme, jer imam ugovor sa Zvezdom još tri godine. Ako stigne neka ponuda ljudi iz kluba će da je razmotre, a i trener tek treba da odluči da li sam mu potreban ili nisam. Da nisam više igrač Zvezde ne bih ni došao na prozivku. Neko bi mi verovatno rekao da ne moram da dođem… Rečeno mi je samo da postoje neke naznake, pa ako bude dobra priča i za klub i za mene, može da se dogodi da odem ove zime", zaključio je Maksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track