Zvezda otputovala u Tursku, Partizan sutra počinje pripreme

Pripreme

Zvezda otputovala u Tursku, Partizan sutra počinje pripreme

Fudbal -
Trener crveno-belih Aleksandar Janković poveo je na put 25 igrača, među kojima nema reprezentativnog štopera Nikole Maksimovića, koji je, kako je saopšteno još od septembra član kiparskog Apolona, kao ni Australijanca Elija Babalja i mladog napadača iz Gane Natanijela Asamoe.

BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u tursku Antaliju gde će do 28.januara odraditi prvu fazu priprema za prolećni deo sezone u Superligi.

Za mesto u timu konkurisaće 25 igrača:

Golmani: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić.

Odbrana: Aleksandar Pantić, Nikola Mikić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Milan Jovanović, Filip Mladenović i Stevan Reljić.

Sredina terena: Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Nenad Milijaš, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Marko Vešović, Kadu Mendeš, Vukan Savićević, Stefan Ćikić i Nikola Karaklajić

Napad: Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Filip Kasalica i Luka Milunović.

Sa druge strane, fudbaleri Partizana sutra će se okupiti u Sportskom centru Teleoptik i početi pripreme za drugi deo sezone u kojem će pokušati da sačuvaju šest bodova prednosti u odnosu na komšije i osvoje šestu uzastopnu titulu.

Trener Vladimir Vermezović izvesno je u prolećnom delu šampionata neće moći da računa na Nemanju Tomića, koji je pojačao turski Genčelbirligi, kao ni na Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića, koji su na putu za Južnu Koreju.

Takođe, neizvesna je sudbina internacionalaca Mede Kamare i Eduarda,dok i dalje postoji mogućnost odlaska Lazara Markovića.

Crno-beli već u utorak odlaze na Taru, gde tradicionalno odrađuju pri deo priprema, a 25. januara putuju u Tursku.

Šampionat Srbije nastavlja se 27. februara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track