ALKO-TEST U PARTIZANU: Ko je sve došao mortus pijan?
Foto: Saša Pavlić

ALKO-TEST U PARTIZANU: Ko je sve došao mortus pijan?

Fudbal -
Partizan počeo pripreme, a predsednik kluba Dragan Đurić poručio igračima da će trener Vermezović proveriti koliko su pili tokom pauze

Živeli!Fudbaleri Partizana započeli su danas pripreme pred nastavak sezone, a predsednik Dragan Đurić poručio je igračima da želi osvajanje šeste uzastopne titule. Pored toga, prvi čovek srpskog šampiona igračima je rekao da izađu na teren, gde će trener Vladimir Vermezović proveriti ko se koliko pridržavao plana rada za vreme odmora.- Želim vam srećnu Novu godinu, da osvojimo šestu uzastopnu titulu, a sada izađite na teren, kako bi trener Vermezović video ko je i koliko cirkao za praznike - rekao je Đurić.Sportski direktor Ljubiša Tumbaković istakao je da crno-beli hoće da završe sezonu na način na koji su počeli, čak i ubedljivije.- Verujem da će rezultati doći kao posledica takve igre. Hoćemo i da napravimo dobar skauting kako bismo bilo spremni za Evropu sledeće sezone i ulazak u Ligu šampiona. To, ipak, ne menja naše bazično opredeljenje da se oslanjamo na sopstvenu školu - rekao je Tumbaković.Crno-beli danas kreću na Taru, a 25. januara ih očekuje odlazak u Antaliju, na dvonedeljne pripreme. Partizan će u prvom kolu prolećnog dela šampionata Srbije, koje se igra 27. februara, gostovati ekipi BSK iz Borče.

Osam proveraPlanirano je da Partizan u Antaliji odigra osam pripremnih utakmica, a rivali će im biti švajcarski Cirih, ukrajinski Sevastopolj i Karpati, južnokorejski Pohang, austrijska Admira Vaker, kao i kineski Đangsu, Liteks i Šandong.Šampion Srbije doživeo je promene i u stručnom štabu, pošto su Aleksandar Rogić i Darko Belojević otišli u kineski Šandong, a u novim ulogama oprobaće se Radiša Ilić i Igor Spasić.

Biće još odlazakaGovoreći o dolascima i odlascima igrača, Tumbaković je izrazio nadu da će sve biti gotovo do kraja nedelje.- Ukoliko budemo dovodili igrače, neće ih biti mnogo, jedan ili dva, moraju da budu prava pojačanja, a ne samo da pojačavaju konkurenciju. Što se tiče odlazaka, moguće je da će ih biti još dva-tri - poručio je sportski direktor crno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track