Zvezda nema predstavnika u Izvršnom odboru FSS

Stefanović otišao

Zvezda nema predstavnika u Izvršnom odboru FSS

Fudbal -
Radovan Ćurčić izabran je za selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, koja je održana u četvrtak, usvojena je odluka o izboru Radovana Ćurčića za selektora mlade reprezentacije Srbije, kao i predlog Trenerske komisije FSS o članovima stručnog odbora, dok Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FSS.

"Za selektora mlade reprezentacije Srbije u narednom takmičarskom ciklusu ka prvenstvu Evrope 2015. u Češkoj izabran je Radovan Ćurčić, nekadašnji trener Javora i u jednom periodu v.d. selektora A reprezentacije. Za selektora ženske kadetske reprezentacije Srbije (igrači do 17 godina starosti) postavljen je Goran Sretenović. Za koordinatora instruktorske službe izabran je Milan Đuričić, a sa mandatom do septembra ove godine, do kada su pod ugovorom i instruktori našeg Saveza", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu FSS, dok će Crvena zvezda na narednoj sednici dobiti novog predstavnika u IO.

"Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FS Srbije, jer više nije član FK Crvena zvezda, koja ga je predložila u članstvo. Umesto Stefanovića, na nekoj od narednih sednica Izvršnog odbora biće izabran novi član ovog tela".

Na sednici je usvojen i predlog Trenerske komisije FSS oko sastava budućeg stručnog odbora.

"Za članove stručnog odbora izabrani su Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Branko Babić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martać, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević. Za predsednika stručnog odbora izabran je Branko Babić.

Milivoj Mirkov je na period od godinu dana izabran na funkciju komesara za bezbednost FSS, koju je obavljao i do sada. On je na minuloj sednici imenovan i na mesto oficira za integritet FSS. On je ovom prilikom članovima odbora za Hitna pitanja predstavio plan aktivnosti na smanjenju nasilja na fudbalskim utakmicama do početka prolećnog dela prvenstva.

Na dnevnom redu je bila i predstojeća prijateljska utakmica Srbije i Kipra 6. februara u Nikoziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track