Ulazak Gaspromovih para u Zvezdu zavisi od Lukića

Ne mogu bez njega

Ulazak Gaspromovih para u Zvezdu zavisi od Lukića

Fudbal -
Dogovor o povećanju ugovora postigao je predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, a u vreme pregovora i konačnog dogovora prvi čovek fudbalskog kluba bio je Vladan Lukić

Pregovori o poboljšanju ugovora između Gasproma i Fudbalskog kluba Crvena zvezda počeli su još proleća 2011. godine, a sva je prilika da se neće okončati bez pomoći bivšeg predsednika kluba sa Marakane Vladana Lukića.

Kako se može čuti Gasprom je potpisao poboljšani ugovor, i ostalo je samo da potpis "udari" i Zvezda. I tu dolazimo do zanimljive situacije. Dogovor o povećanju ugovora postigao je predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić, a u vreme pregovora i konačnog dogovora prvi čovek fudbalskog kluba bio je Vladan Lukić. Njegov potpis stoji na svim dokumentima koji su prethodili konačnoj verziji ugovora, te je neophodno da Lukić, potpiše i finalni dokument, posle kojeg će Zvezdi početi da stižu preko potrebna sredstva od Gasproma.

Svet neće "stati" bez tog potpisa, ali je Lukić zaveden kao ovlašćeno lice i kada bi na Marakani odlučili da neko drugi parafira dokument, sve bi se znatno produžilo jer bi moralo da se u "priču" uvede drugo ovlašćeno lice, a to bi, zbog već pomenutih komplikovanih procedura, potrajalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track