POMIRENJE ILI SUKOB: Džajić i Čović oči u oči!

Samo da šorke ne bude

POMIRENJE ILI SUKOB: Džajić i Čović oči u oči!

Fudbal -
Prvi put od sukoba, čelnici Zvezde danas će na Marakani ponovo sedeti za istim stolom

Pomirenje ili žešći sukob.Dragan Džajić će danas prisustvovati sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, koja je zakazana za kasno po podne. Biće to njegovo prvo pojavljivanje na Marakani od srede, kada se verbalno, a neki kažu i fizički sukobio sa najbližim saradnikom Nebojšom Čovićem.Njih dvojica će se danas opet naći oči u oči, a to će biti prilika ili da se pomire ili da prodube svoj sukob koji ako se nastavi, neće moći da donese ništa dobro Crvenoj zvezdi. Prioritet kluba jesu mir i dobri rezultati u prolećnom delu sezone.- Dragan Džajić sigurno dolazi na sednicu Upravnog odbora, ali još nije sigurno hoće li ostati na Marakani. Protekli događaji su ga potresli, pa se izolovao kod bratanca na Ubu. Džajić je svestan odgovornosti jer je predsednik Crvene zvezde, a isto tako zna da bi mnogi voleli da se povuče s Marakane samo mesec dana od pobede na izborima - tvrdi izvor Kurira blizak prvom čoveku crveno-belih.Sa druge strane, Džajićev oponent Nebojša Čović nema nameru da odlazi iz kluba, iako je pre nekoliko dana bio spreman da se povuče kada odblokira račun. Na njegovu odluku uticale su javne prozivke bivših fudbalera Crvene zvezde Milovana Đorića, Dragiše Binića, Dejana Savićevića i Darka Kovačevića.

Mir mir, mir - niko nije krivObojica su imali razgovore sa Delijama, koji su im poručili da nijedan ni drugi nisu iznad interesa Crvene zvezde. Ostali članovi Upravnog odbora kluba skloni su mišljenju da će se cela stvar smiriti i da će Džajić i Čović morati da prevaziđu ličnu netrpeljivost jer je uloženo mnogo truda u oporavak Crvene zvezde i nikako ne bi bilo dobro da taj projekat tako lako propadne.

Pobeda Zvezde, poraz PartizanaCrveno-beli su nastavili sa pobedama na pripremama u Antaliji. U trećoj proveri ekipa Aleksandra Jankovića savladala je Vintertur rezultatom 2:1 (2:1). Golove za Beograđane postigli su Milunović i Mudrinski. Partizan je u ovom turskom letovalištu pretrpeo poraz od ukrajinskog Sevastopolja sa 2:1 (0:0). Gol za crno-bele dao je Marko Šćepović.

Čović: Hteo da me udariPotpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je sinoć, gostujući u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji B92, da je Dragan Džajić pokušao da ga udari.- Svojevremeno me ni Slobodan Milošević nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri puta. Bio je previše uzbuđen i koristio reči koje mu ne priliče. Posle toga je pokušao da inscenira fizički obračun, krenuo je na mene, ja sam to izbegao, a nisam čuo da je prilikom izlaska podneo ostavku. Nemam nameru da napuštam klub niti da uslovljavam ko će raditi - rekao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track