RONALDO: Barselona je moćna
Foto: REUTERS

Pred El klasiko

RONALDO: Barselona je moćna

Fudbal -
Najbolji fudbaler madridskog Reala rekao je da je Barselona neverovatan tim i da njegov tim očekuju dva teška meča u polufinalu španskog Kupa kralja

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da je Barselona neverovatan tim i da njegov tim očekuju dva teška meča u polufinalu španskog Kupa kralja.

Real neće moći da računa na povređenog golmana Ikera Kasiljasa, a prvi meč će zbog suspenzije propustiti Serhio Ramos, Fabio Koentrao i Anhel di Marija, a pod znakom pitanja je i Pepe.

"Očekuje nas važna i teška utakmica. Igramo kod kuće, što je prilika da zabeležimo dobar rezultat. Nedostajaće nam nekoliko ključnih igrača, ali to ne sme da bude izgovor za eventualni neuspeh. Moraćemo da odigramo dobro, jer Barselona je neverovatan tim", rekao je Ronaldo za španske medije. Meč između Reala i Barselone biće posmatran i kroz duel Ronaldo - Mesi, između kojih vlada veliki rivalitet. Ronaldo je izuzetno motivisan kada igra protiv Barselone o čemu govori podatak da je na prethodnih šest "El klasika" postigao sedam golova.

Oba igrača u odličnoj formi dočekuju utakmicu na Santjago Bernabeu. Ronaldo je na meču protiv Hetafea postigao het-trik, dok je Mesi sa četiri gola učestvovao u pobedi Barselone protiv Osasune (5:1).Prvi polufinalni meč Real - Barselona na programu je u sredu od 21 sat. Dan kasnije u drugom polufinalu sastaju se Atletiko Madrid i Sevilja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track