CRNA SERIJA: Treći poraz Partizana na pripremama!

Ne znaju za pobedu

CRNA SERIJA: Treći poraz Partizana na pripremama!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana pretrpeli su treći uzastopni poraz u Antaliji
1 / 5

ANTALIJA - Fudbaleri Partizana treći put u nizu doživeli su poraz na pripremama u Antaliji, njih je nakon preokreta savladala južnokorejska ekipa Pohang Stilers rezultatom 3:1.

Partizan je poveo golom Šćepovića, međutim, Stilersi su preuzeli inicijativu i zasluženo preokrenuli rezultat golovima Parka i Goa u finišu poluvremena. Pobedu Pohanga potvrdio je Čo nekoliko minuta pre kraja utakmice.

POHANG STILERS: Kim Dasol, Park Heechul, Kim Kwnagsuk, Sin Jin Ho, Hwang Jisoo, Park Sungho, Kim Wonil, Shin Kwanghoon, Go Mooyul, Cho Chanho, Lee Myung Joo.PARTIZAN: Stojković, Miljković, Lazevski (Aškovski od 46′), Ivanov, Pauljević, Ilić, Smiljanić, Jojić (Pantić od 53′), Leo (Andrija Živković od 63′), Saša Marković (Ninković od 46′), Šćepović (Mitrović od 63′).

Marko Šćepović

U nastavku prvog dela meča, južnokorejski tim je preuzeo inicijativu, imao veći deo vremena loptu u svom posedu, dok je Partizan pokušavao da ugrozi rivala preko kontri.U 39. minutu utakmice isplatila se upornost Pohanga. Južnokorejski tim potpuno zasluženo stiže do izjednačenja. Goa je odlično prosledio loptu do Parka, koji je prima na grudi i poluvolejom šalje u mrežu Stojkovića. Reklo bi se da je Park prilikom prijema bio u nedozvoljenoj poziciji, ali sudija se ipak nije oglasio (1:1).U finišu prvog poluvremena Pohang dolazi do potpunog preokreta. Go je sjajno izbegao ofsajd zamku crno-belih, Stojković je krenuo da istrči, pa se predomislio i vratio na gol liniju. Njegovu neodlučnos kaznio je fudbaler Pohanga koji sa 15-ak metara šalje loptu u mrežu (1:2).Pohang je u 60. minutu imao veliku šansu da poveća prednost. Ponovo je odbrana Partizana očajno reagovala, najzapaženiji igrač rivala Go zaboravljen je na desnoj strani. On je ušao u kazneni, prevario Pauljevića, ali na sreću crno-belih lopta je nakon njegovog udarca sa 10-ak metara završila pored stative.

U finišu utakmice Pohang je uspeo da dokrajči crno-bele, iako su od 80. minuta igrali sa igračem manje, borbeni fudbaleri iz Južne Koreje su postigli još jedan pogodak. Strelac je bio Čo Čanho. On je odlično iskoristio jednu dubinsku loptu i rutinski je plasirao u mrežu Stojkovića.

http://www.youtube.com/watch?v=pw0qToR-5yE

Trener Vladimir Vermezović ima razumevanja za svoje fudbalere, koji još uvek osećaju posledice napornih treninga.

''Nismo zaslužili da izgubimo, ali desilo se - što zbog grešaka sudije, što zbog nekih naših grešaka. Presekao nas je taj prvi gol, dva metra je bio ofsajd, ali ko zna šta će nas čekati u prvenstvu, moramo i na to da se navikavamo. Drugi gol smo bezveze primili, Stojković nije dugo branio, malo je izgubio na samopouzdanju, ali će biti i to dobro. Ipak, mi ove utakmice igramo iz punog treninga i svesno smo ušli u rizik da igramo sa jakim rivalima. Rezultat nam nije u prvom planu, igrači napreduju iz dana u dan i biće to dobro do početka sezone'', uveren je Vermezović i dodaje da će i rezultati doći kada opadne ritam treninga, ali i kada se oporavi Lazar Marković.

''Nikome nije drago kad se izgubi, ali ako znamo svoj cilj, onda drugačije gledamo na to'', zaključio je trener Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track