Antić: Karadžiću, kad ćeš opet napuniti Marakanu!

Replika na repliku

Antić: Karadžiću, kad ćeš opet napuniti Marakanu!

Fudbal -
Radomir Antić odgovorio predsedniku FSS: Srbija je u vreme kada sam ja bio selektor bila 11. na svetu, pogledaj gde smo sada. Ne znam kome je smetalo da reprezentaciju gleda pun stadion Crvene zvezde

Neće polemiku!Bivši selektor Srbije Radomir Antić kaže da ne želi da se upušta u verbalni rat s predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem. On kaže da stoji iza svake izgovorene reči, ali da ne želi dodatno da komentariše sukob s prvim čovekom srpske kuće fudbala.- Rekao sam šta sam rekao i stojim iza svake izgovorene reči, ali ne želim dalje da pričam na tu temu - rekao je Antić, a posle kraće pauze dodao:- Reći ću samo to da je reprezentacija Srbije u vreme dok sam ja bio selektor zauzimala 11. mesto na rang-listi FIFA, a pogledajte gde je sada. Ne znam kome je smetala puna Marakana? Ne vidim kada će stadion Crvene zvezde sledeći put biti pun.Na konstataciju da bi to moglo da se dogodi u septembru, na susretu kvalifikacija za odlazak na SP, kad u Beograd dolazi Hrvatska, Antić je kratko rekao:- Nisam baš siguran, ali videćemo...Podsećanja radi, Radomir Antić je pre neki dan rekao da mu je Karadžić tokom SP u Južnoj Africi radio iza leđa, jer je imao sastanke s pojedinim igračima, na šta je Tole izgovorio da Antara za sobom ostavlja pustoš gde god da ode. Uz to mu je poručio da nastavi s treniranjem kineskih fudbalera, jer je to njegov nivo, a da Fudbalskom savezu nije potreban čovek kao Radomir Antić.

Štimac diže tenzijuPre nego što se uverimo da li će Marakana biti puna na meču protiv Hrvatske, dve reprezentacije odmeriće snage u Zagrebu, a Antić smatra da izjave hrvatskog selektora Igora Štimca nisu dobre.- Fudbal mora da bude na prvom mestu. Fudbal stvara pozitivnu energiju i izjave koje su se provlačile u poslednje vreme nikome ne služe na čast, jer one neće doneti ništa dobro. Igor Štimac je nepotrebno podizao tenziju - rekao je Antić u izjavi za hrvatske Sportske novosti.Karadžić o AntićuPozitivno:- Antić je nasmejan, pun šarma i čini mi se da će tako izgledati selekcija Srbije. On je naš najbolji trener.Negativno:- Neka ide da trenira kineske igrače, to je njegov nivo. On je trener koji za sobom ostavlja pustoš i niko ne želi da radi s njim.Antić o KaradžićuPozitivno:- Zadovoljstvo je sarađivati s Tomislavom Karadžićem i Fudbalskim savezom SrbijeNegativno:- Tole mi je radio iza leđa, ali nemam poruku za njega. On je dovoljan samom sebi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track