EL KLASIKO: Varan doneo nadu Realu!

Bez pobednika u Madridu

EL KLASIKO: Varan doneo nadu Realu!

Fudbal -
Real i Barselona igrali bez pobednika u prvom meču polufinala Kupa kralja
1 / 7

MADRID - Fudbaleri Reala i Barselone odigrali su bez pobednika 1:1 (0:0) u 222. "El klasiku" u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja.

Gosti iz Katalonije poveli su golom Seska Fabregasa u 50. minutu, a mladi štoper Rafael Varan doneo je izjednačenje Realu u 81. U drugom polufinalnom meču u četvrtak se sastaju Atletiko Madrid i Sevilja. Revanši su na programu 27. februara.Na prepunom "Santjago Bernabeu" tim Real nije uspeo da obezbedi makar minimalnu prednost uoči revanša sa tradicionalnim protivnikom. Real može da bude još i zadovoljan, jer je Barselona imala prednost do desetak minuta pre kraja.

Dva najbolja španska kluba priredila su još jedan spektakl navijačima. Premda oslabljen, jer je igrao bez Kasiljasa, Pepea, Ramosa, Koentraa i Di Marije, domaćin je ipak uspeo da izbori remi i kakvu-takvu nadu za revanš 27. februara na "Nou Kampu".

TOK UTAKMICE

II poluvreme88. minut - Real ima više od igre u finišu meča, ali je veliku šansu imala Barselona. U 88. minutu Đordi Alba sam izašao pred gol Reala, ali je njegov šut iskosa sa leve strane golman Reala odbranio.

http://www.youtube.com/watch?v=MGdBaqMLzQY
83. minut 81. minut - Varan donosi izjednačenje Realu. 79. minut - Mesi je Barselonu, koji je Argentinca.72. minut Barselone. 64. minut Alba Alvešu Reala.

60. minut - Ronaldo je imao sjajnu šansu da izjednači rezultat. Posle oštrog ubacivanja sa desne strane, Portugalac na nekoliko metara od gol linije loše zahvatio loptu.56. minut - Šansa za Real. Fabregas mogao da se proslavi da mu nije zasmetao Varan.

50. minut - 1:0 za Barsu. Barselona iz naizgled bezazlenog napada došla do gola. Katalonci na sredini terena bili borbeniji, oduzeli loptu domaćinu i dodali do Fabregasa koji je sam izbio pred golmana Reala. Napadač Barse rutinski ztresao mrežu domaćina.

http://www.youtube.com/watch?v=YzaA1w1kCtE

47. minut - Benzema je propustio šansu. Napadač Reala probio se po levoj strani, ušao u sredinu i levom nogom sa ivice šesnaesterca šutirao tik iznad prečke.46. minut - Počelo je drugo poluvreme. I poluvreme45. minut - Prvo poluvreme je produženo za minut. Barselona ima loptu u svom posedu. Prvo poluvreme završeno je bez golova42. minut - Kaljehon dobija žuti karton, a Murinjo žestoko protestuje prema arbitrima41. minut - Gužva na sredini terena, posle duela Dani Alveša i Alonsa39. minut - Kaljehon je bio u dobroj šansi posle asistencije Ozila, ali je odbrana Barse dobro intervenisala35. minut - Još jedna dobra šansa Reala, ubacivanje Ronalda sa desne strane defanzivci Barse u poslednjem trenutku izbacili iz šesnaesterca33. minut - Mesi iskosa iz slobodnog udarca sa oko 20 metara šutira preko gola27. minut - Šansa za Real. Benzema je sa oko 10 metara u trku pokušao da prosledi loptu u mrežu, ali je bio neprecizan. Lopta je završila poreg gola26. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena, ali Real ima više od igre. Barselona svojom "tika-taka" igru izluđuje navijače Reala24. minut - Katastrofalna greška Reala u odbrani mogla je skupo da košta "galaktikose". Madriđani loptu vadili sa gol linije. Glavni krivac Varane koji je očajno vratio loptu gomanu Reala21. minut - Velika šansa za Barsu. Ćavi je iz slobodnog udarca šutirao sa oko 20 metara, ali je pogodio prečku.15. minut - Inijesta je lepo dubinskom loptom uposlio Albu, koji je dobro pucao, ali je bio neprecizan12. minut - Mesi je napravio dobar prodor, a potom loptu dodao do Fabregasa, ali je odbrana Reala dobro intervenisala7. minut - Barselona ima više od igre, ali bez velikih šansi za gol2. minut - Slobodan udarac za Real sa oko 20 metara, ali Pinto brani udarac Ronalda. Pike je dobio žuti karton zbog prekršaja nad Ronaldom1. minut - Utakmica je počela. Prvi s centra kreću fudbaleri Reala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track