ZLATAN TANDEM: Bekam novi saigrač Ibrahimovića

Sveci

ZLATAN TANDEM: Bekam novi saigrač Ibrahimovića

Fudbal -
Nekadašnji kapiten Gordog Albiona nova je akvizicija bogatih šeika iz pariskog kluba
1 / 7

PARIZ - Tridesetsedmogodišnji bivši kapiten engleske reprezentacije, Dejvid Bekam postigao je dogovor sa čelnicima Pari Sen Žermena.

Engleski fudbaler potpisao je danas ugovor na pet meseci sa fransuskim Pari Sen Žermenom, pošto je završio lekarske preglede.

Popularni Beks je danas pre podne doputovao u Pariz privatnim avionom. Na konferenciji za novinare, prilikom predstavljanja, Bekam je rekao da će njegova petomesečna plata ići u dobrotvorne svrhe, za dečiju bolnicu u Parizu.

Iskusni fudbaler je napustio američki LA Galaksi decembra prosle godine, posle šest godina i zatim je razmatrao ponude klubova širom sveta. On je odigrao 115 utakmica za reprezentaciju Engleske. Igrao je za Mančester junajted do 2003. godine kada je otišao u Real Madrid, a zatim 2007. u LA Galaksi.

Bekam prilikom predstavljanja, na konferenciji za medije, istakao ja je jako srećan što je u 37. godini imao više ponuda nego ikada u karijeri."Srećan sam, imam 37 godina i imao sam mnogo ponuda. Više nego ikada u karijeri. Pariz je uzbudljiv grad, ali sada ima i klub koji će biti jako bitan u narednih 30 godina. Želim biti deo nečega što raste velikom brzinom. Hoću da dam deo sebe budućnosti ove ekipe", rekao je Bekam.

Vlasnici Pari Sen Žermena koji su iz Katara, uložili su više od 300 miliona funti u igrače od 2011. godine kada su preuzeli taj klub.

Bekam će se u PSŽ-u ponovo naći sa trenerom Karlom Anćelotijem i direktorom kluba Leonradom, koji su bili u Milanu kada je on na pozajmicu prešao u taj klub iz Galaksija u sezoni 2009/10.

"Srećni smo što Bekam ide u PSŽ gde će ponovo trenirati kod Anćelotija. Bekam je veliki igrač i sjajna osoba, zaslužuje takav angažman. Želim mu svu sreću ", rekao je direktor Milana Umberto Gandini na Tviteru.

http://www.youtube.com/watch?v=S931UGGF6r0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track