NE TREBA IM MESI: Milan ima Balotelija!

"Trula jabuka" se isplaćuje

NE TREBA IM MESI: Milan ima Balotelija!

Fudbal -
Super Mario je na svom debiju za "rosonere" postigao dva gola

MILANO - Potpredsednik italijanskog Milana Adrijano Galijani rekao je da će Mario Baloteli biti ogromno pojačanje za klub i naveo da rosoneri mogu da pariraju Barseloni u osmini finala Lige šampiona.

"Baloteli je vrhunski igrač, pokazao je to već u prvom meču protiv Udinezea. Njegova dva gola su dar sa neba. Doduše, drugi gol nisam video, jer sam već bio u svlačionici", kazao je Galijani.

Milan je sinoć u prvenstvenom meču savladao Udineze sa 2:1, Baloteli je prvi gol dao u 25, a drugi u četvrtom minutu sudijske nadoknade iz penala.

"Predsednik Silvio Berluskoni je razgovarao sa igračima posle meča i bio je veoma zadovoljan. Znamo da nemamo Mesija, ali imamo Balotelija. Naš napad podseća me na Barselonu, a budućnost je pred njima", poručio je Baloteli.

Trener Milana Masimilijano Alegri upozorio je javnost i navijače da ne stavljaju Balotelija pod preveliki pritisak.

"Mario je sinoć odigrao celu utakmicu i odmah se uklopio. Doduše, mislim da je on pod velikim pritiskom, pre svega u medijima. Tek su mu 22 godine i još se razvija. On je sjajan tehničar i fizičiki veoma jak", naveo je Alegri.

Ekipa Milana trenutno deli sa gradskim rivalom Interom četvrto mesto na tabeli Serije A sa 12 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track