FSS: Zvezdi i Partizanu i dalje zabranjeni transferi

FSS: Zvezdi i Partizanu i dalje zabranjeni transferi

Fudbal -
Disciplinska komisija FSS održala je sastanak na kojem je ustanovljeno da je zabrana registracije novih igrača ukinuta Javoru i OFK Beogradu iz Super lige, odnosno za Timok, Bežaniju, Jedinstvo puteve, Metalac, Mladost i Banat iz Prve lige Srbije.

BEOGRAD - Fudbalski klubovi Partizan i Crvene zvezda i dalje imaju zabranu registracije novih igrača jer nisu izmirili obaveze prema poveriocima, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Partizanu je zabrana registracije novih igrača ostala zbog spora sa Radničkim iz Kragujevca i bivšim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

Crveno-beli imaju neizmirene obaveze prema Borcu i Javoru, bivišim trenerima Žarku Đuroviću i Slobodanu Maroviću, odnosno igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavaku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Pored večitih rivala, na listi su još Jagodina, Rad, Sloboda, Novi Pazar, BSK, Smederevo, odnosno članovi Prve lige Srbije - Napredak, Inđia i Novi Sad.

"Mere zabrane registarcije novih igrača ne odnosi se na mogućnost transfera igrača u druge klubove. Skrećemo pažnju da novi igrači neće biti u mogućnosti da se registruju, a samim tim i nastupaju, sve dok klubovi u potpunosti ne izmire svoje obaveze", navodi se u saopštenju FSS.

Disciplinska komisija FSS apeluje da klubovi u što kraćem roku ili izmire svoje finansijske obaveze prema poveriocima ili ukoliko postoji mogućnost sklope sporazume vezane za način izmirenja svojih obaveza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track