ORAO: Prosinečki obukao srpski dres!
Foto: Dado Đilas

ORAO: Prosinečki obukao srpski dres!

Fudbal -
Bivši trener Crvene zvezde, Hrvat Prosinečki pojavio se u Staroj Pazovi na polaganju za pro-licencu u trenerci naše reprezentacije

Baš mu lepo stoji...Robert Prosinečki ostaje za sva vremena zapisan kao srpski đak, i to vrlo uspešan, ako se ima u vidu da je juče pred komisijom Trenerske škole FSS, pojačanom članom iz UEFA Mišelom Sablonom, dobio sertifikat trenera s pro-licencom.Srpski đak morao je da pokaže pripadnost Trenerskoj školi oblačenjem trenerke s prepoznatljivim znakom FSS i natpisom „Srbija“ na leđima.- Rekli smo Robiju da samo njegova oprema na više mesta ima odštampanu aplikaciju „Srbija“ i da ćemo te njegove slike pustiti u danima pred naš odlazak na meč u Maksimiru, kad mediji budu najviše zainteresovani za ove teme. Naravno, Robi je razumeo šalu - rekao je jedan od službenika FSS.Bivši strateg Crvene zvezde sa ovim dokumentom može da radi bilo gde u svetu, ali njemu se trenutno dopada ideja o dužem ostanku u turskom Kajzeriju.- Prezadovoljan sam Turskom. To je zemlja u strahovitoj ekspanziji, fudbalskoj i privrednoj, gde se sve veći novac ulaže u transfere i izgradnju stadiona. U Kajzeriju imamo sjajan sportski centar, poput onog u Staroj Pazovi, moderan stadion i odličnu ekipu, koja je pravljena za velika dela, ali nije startovala kako treba - priča Prosinečki.♦ Šta mislite o sukobu Čović - Džajić?- O tome ne znam ništa. Ali dajte da se više ne lažemo. Ključ je u lovi, a nje nema. Glupo je pričati o rezultatima ako su ljudi gladni, osam meseci ne primaju platu. Ajde da ja tebe pitam - da li bi ti radio u Kuriru da ti nekoliko meseci ne dolazi plata? Pa, žena prestane da te voli kad ne doneseš kući platu toliko dugo. Pare, dakle, narušavaju međuljudske odnose, pa zbog toga dobijate uličarsku poruku od predsednika Lukića?- I takve poruke su moguće kad nema para.

Bio sam u pravu za Milana Jovanovića♦ Da li ste namerno stavili Krnetu protiv Rada da biste iznervirali Lukića?- Ma neee... Ja sam verovao da možemo izbaciti Bordo i zato sam pre utakmice odredio da mi igra druga ekipa, znajući da tek pristigli štoper Milan Jovanović, pa i Srđan Mijailović, ne mogu da igraju dve jake utakmice za četiri dana. Sve što se kasnije događalo u vezi s Jovanovićem pokazalo je da sam bio u pravu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track