Gaskojn se drogirao i pio 30 valijuma!

Navučen na sve

Gaskojn se drogirao i pio 30 valijuma!

Fudbal -
Osim alkohola, bivša zvezda Premijer lige konzumira kokain i antidepresive

Ubija se.Alkoholizam je samo jedan od problema s kojima se suočava bivša zvezda „gordog albiona“, jer su doktori u SAD otkrili da je pored pića Pol Gaskojn navučen na kokain, kao i na sedative i antidepresive! Nakon otkrića lekara, javnosti se obratio i doskorašnji Gazin cimer Šejn Abot, koji je ispričao najtragičnije detalje iz života s bivšim fudbalerom.- Pol je dnevno pio dve litre džina i 15 flaša piva, i to samo dan pre nego što je hitno prebačen u Feniks na kliniku za odvikavanje. Pored alkohola Gaskojn je uzimao po 30 tableta antidepresiva i sedativa valijuma, a ubrizgavao je i kokain u venu. U trenucima najvećeg ludila znao je da popije odjednom i do 10 valijuma, a jednom sam ga uhvatio u kupatilu spuštenih pantalona kako ubrizgava kokain u nogu jer su mi vene po rukama stradale - otkriva Gazin bivši cimer.

Grivs: Nema mu spasaLečeni alkoholičar i legendarni napadač Čelsija, Totenhema i Milana Džimi Grivs boji se da se Gaskojn neće izvući iz pakla u koji je upao. Grivs ima 72 godine, a već tri i po decenije nije popio ni čašicu alkohola i tvrdi da kod Gaze ne vidi volju za izlečenjem.- Alkoholizam je neizlečiva bolest. Ne pijem već 34 godina, ali još nisam izlečen. Početkom osamdesetih sam ostavio piće, ali mislim da Gazi nema pomoći. Voleo bih da grešim, ali on jednostavno ne želi da prestane - kaže najbolji strelac u istoriji engleskog fudbala.

Jedan dan u životu Pola Gaskojna♦ Čim otvori oči, kreće sa džinom i kokainom♦ Zatim se „spušta“ tabletama valijuma♦ Za kraj popije 15 flaša piva uz još nekoliko tableta da bi mogao da zaspi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track