BIZARNA PLJAČKA: Smederevci ostali bez semafora
Foto: Damir Dervišagić

Krađa

BIZARNA PLJAČKA: Smederevci ostali bez semafora

Fudbal -
Nepoznati lopovi odneli su svih sedam trafoa koji opslužuju semafor!

SMEDEREVO - Fudbalski klub Smederevo dočekaće meč protiv Vojvodine, koji je na programu u sredu, bez ispravnog semafora. Nepoznati lopovi odneli su svih sedam trafoa koji opslužuju semafor! Trafoi su se nalazili na visini od pet metara i ne mogu da se koriste u druge svrhe, pa to celoj priči daje prizvuk neobične pljačke.

"Dan uoči prijateljskog meča sa Politehnikom iz Temišvara pokušali smo iz komandnog pulta da proverimo rad semafora, kao i uoči svake utakmice. Nije reagovao, pa smo otišli do južne tribine i tamo bili zatečeni viđenim. Na visini od pet metara, sa spoljne strane stadiona, neko je provalio ormar i odneo svih sedam trafoa koji opslužuju semafor. Pravo je čudo kako niko nije stradao, jer je sve bilo pod naponom. Na licu mesta odmah su došli inspektori kriminalističke policije i preuzeli odgovarajuće mere", rekao je za Žurnal Jovica Milosavljević, upravnik stadiona.

Prema prvim procenama, pričinjena je šteta od 5.000 evra. Međutim, mnogo je veći problem što se ti trafoi teško nabavljaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track