MAGAT: Gvardiola neće unaprediti Bajern

Golege o budućem treneru Bavaraca

MAGAT: Gvardiola neće unaprediti Bajern

Fudbal -
Magat, koji je svojevremeno trenirao i Bajern, istakao je da će Gvardiola u Minhenu biti suočen sa ogromnim očekivanjima javnosti i navijača

Poznati nemački fudbalski trener Feliks Magat rekao je da ne veruje da Pep Gvardiola može da poboljša igru Bajerna, pošto ekipa iz Minhena, prema njegovom mišljenju, već sada pruža vrhunske partije.

Magat, koji je svojevremeno trenirao i Bajern, istakao je da će Gvardiola u Minhenu biti suočen sa ogromnim očekivanjima javnosti i navijača.

"Bajern će, bez dileme, dobiti vrhunskog trenera, ali će očekivanja biti enormna. To čak može da bude i problem ukoliko ih ne ispuni. Bajern sada igra bolje nego ikad, tako da ne vidim kako Gvardiola može da poboljša ekipu. A zamislite ako Hajnkes ove sezone osvoji sva tri trofeja. Šta će da ostane za Gvardiolu", kazao je Magat nemačkim medijima.

Ekipa Bajerna trenutno vodi na tabeli Bundeslige sa 17 bodova više od Borusije Dortmund. U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona ekipa Bajerna je u Londonu ubedljivo savladala Arsenal sa 3:1.

Gvardiola, koji je sa Barselonom za četiri godine osvojio 14 trofeja, na leto će preuzeti klupu Bajerna, a sa minhenskim klubom potpisao je ugovor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track