JSL: Het-trik Veselinovića, pobeda Voše, četiri remija

Počelo je

JSL: Het-trik Veselinovića, pobeda Voše, četiri remija

Fudbal -
Nakon duge zimske pauze počeo je prolećni deo Jelen Super lige Srbije

Fudbaleri Hajduka iz Kule ubedljivo su pobedili ekipu Jagodine, Vojvodina je slavila na gostovanju u Smederevu, dok su četiri utakmice završene bez pobednika, u 16. kolu Jelen Super lige.

Hajduk je neočekivano na svom terenu deklasirao ekipu Jagodine (3:0), a strelac sva tri pogotka na meč bio je raspoloženi Lazar Veselinović.

Vojvodina je na gostovanju savladala ekipu Smedereva rezultatom 2:1. Novosađani su poveli golom Vulićevića u 44. minutu, domaći tim je uspeo da izjednači sredinom drugog poluvremena, strelac je bio Ristić. Međutim, Vranješ je uspeo da donese sva tri boda gostima, golom u 82. minutu.

Čak četiri utakmice na startu prolećnog dela sezone završene su bez pobednika. U uzbudljivom meču u Subotici, Spartak i Sloboda igrali su nerešeno, 2:2. U 87. minutu Spartak je poveo sa 2:1, a već u sledećem napadu dosuđen je penal za Užičane, siguran je bio Ranđelović.

Radnički 1923 je na svom terenu imao prednost protiv Rada sve do 89. minuta utakmice, kada je Đurđević uspeo da donese bod svojoj ekipi.

Mečevi Donji Srem - OFK i Radnički Niš Novi Pazar završeni su bez golova.

Rezultati i strelci:

Hajduk – Jagodina 3:0(Veselinović 11, 24, 90)Donji Srem – OFK Beograd 0:0Spartak – Sloboda 2:2(Torbica 45, Novaković 87 - Ranđelović 56, 87p)Smederevo – Vojvodina 1:2(Ristić 64 - Vulićević 44, Vranješ 82)Radnički 1923 – Rad 1:1(Otašević 12 - Đurđević 89)Radnički Niš – Novi Pazar 0:0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track