Rasulo u Interu: Deki sprečio tuču Kasana i Stramaćonija!

loša atmosfera

Rasulo u Interu: Deki sprečio tuču Kasana i Stramaćonija!

Fudbal -
U svalčionici Intera došlo je do fizičkog obračuna trenera i Kasana

MILAN - Napadač Intera Antonio Kasano i trener Andre Stramaćoni žestoko su se sukobili u svlačionici, prenose italijanski mediji.Navodno, nakon treninga Stramaćoni i Kasano su imali diskusiju koja je ubrzo prerasla u svađu, a nakon toga i u fizički obračun.

Trener i napadač su počeli da guraju jedan drugog, a onda su uskočili Dejan Stanković i Ivan Kordoba, razdvojili ih i sprečili tuču. Srpski fudbaler je tako sprečio da dođe do ozbiljne bruke.Kasano najverovatnije neće igrati protiv Katanije, a ostaje da vidmo kako će na ovaj sukob reagovati čelnici italijanskog kluba.

STRAMAĆONI: Ovo je trebalo ostati u svlačioniciTrener Intera Andrea Stramaćoni priznao je da je došlo do "diskusije" i istakao da ga je najviše iznerviralo to što je čitava stvar procurela izvan svlačionice."Fizičkog obračuna nije bilo. To je situacija koja može svima da se desi i ko zna koliko se sličnih stvari i dešavalo u drugim klubovima, ali se za to ne zna. Zato me nervira što je stvar procurela u javnost. Ovo je trebalo ostati u svlačionici koja je po meni sveto mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track