Napadač Juventusa puši, pije, pa juri skupim automobilima!

IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE

Napadač Juventusa puši, pije, pa juri skupim automobilima!

Fudbal -
Danski savez suspendovao je svog najboljeg napadača zbog vožnje u pijanom stanju i svakodnevnog lumpovanja do jutarnjih časova

Fudbalski savez Danske doneo je odluku da na šest meseci suspenduje napadača Juventusa Niklasa Bendtnera zbog vožnje u pijanom stanju i svakodnevnih izlazaka do ranih jutarnjih časova.Selektor Danske, Morten Olsen rekao je da je suspenzija bila neizbežna jer je ponašanje napadača izmaklo kontroli."Morali smo da suspendujemo Bendtnera, taj momak se uništava. Tužno je gledati kako jedan talenat propada zbog ludosti. Počeo je da puši, opija se do jutarnjih časova, posle juri ulicama u svojim brzim i skupocenim automobilima."

Fudbalski klub Juventus najverovatnije će poništiti pozajmicu i vratiti Bendtnera u Arsenal zbog njegovog problematičnog ponašanja.

Podsetimo, Danac je nakon izlaska sa prijateljima seo u svoj auto i po prometnoj ulici u centru Kopenhagena vozio u suprotnom smeru, na sreću policija ga je brzo zaustavila.Nakon alko-testa utvrđeno je da je Danac imao nedozvoljenu količinu alkohola u krvi, a za svoj postupak preuzeo je potpunu odgovornost.Bendtner se trenutno nalazi na listi povređenih igrača Juventusa, pa je odlučio otići malo u domovinu. Ovaj napadač nije postigao nijedan gol za torinski klub pa se na leto vraća u redove Arsenala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track