EGZORCIST: Ronaldo izbacio đavole iz Lige šampiona!

Kraljevi i milioneri u četvrtfinalu

EGZORCIST: Ronaldo izbacio đavole iz Lige šampiona!

Fudbal -
Real je pobedio Junajted s 2:1, dok je Borusija bila bolja od Šahtjora s 3:0
1 / 7

MANČESTER, DORTMUND - Fudbaleri Reala i Borusije iz Dortmunda izborili su plasman u četvrtfinale Lige šampiona.Real je u gostima pobedio Mančester junajted s 2:1 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. U prvom duelu bilo je 1:1.

http://www.youtube.com/watch?v=Zo77LZWXAAA
Junajted je poveo u 48. minutu autogolom Ramosa Nani zbog grubog faula nad Arbeloom. Modrić u 66. minutu Ronaldo Ekipu Junajteda predvodio je Nemanja Vidić, koji je u 21. minutu pogodio stativu. Dijego Lopes odlično intervenisao. Borusija je na svom terenu bila bolja od Šahtjora s 3:0. U prvoj utakmici u Donjecku bilo je 2:2. Za domaći tim igrao je srpski fudbaler Neven Subotić.
http://www.youtube.com/watch?v=b5TSYQptJLU
http://www.youtube.com/watch?v=DZ8wJWBQvqM

90+5 minut - Kraj utakmice - Real je pobedio s 2:1.88. minut - Junajted napada, ali Real iz kontri pokušava da postigne još neki gol. Kaka je odlično šutirao, ali je De Hea uz dosta muke zaustavio loptu pre nego što je ušla u mrežu.85. minut - Dobar prodor Ronalda, ali posle nekoliko driblinga Portugalac šutira pravo u De Heu.83. minut - Dve šanse za Junajted, prvo Kerik, a onda Runi! Oba puta je odlično intervenisao Lopez.

79. minut - Junajted u ofanzivi. Velbek i Kagava ne uspevaju da pogode mrežu Reala73. minut - Runi ulazi u igru umesto Kleverlija. Očaj na licima igrača Junajteda

69. minut - Sjajna akcija igrača Reala, posle centaršuta Iguaina Ronaldo je pogodio mrežu. Bivši igrač Junajteda nuje slavio pogodak na Old Trafordu.

66. minut - GOL! Luka Modrić je primio loptu na dvadesetak metara od gola, napravio nekoliko koraka i tada raspalio. Lopta se od stative odbila u gol. 58. minut - Real preuzeo inicijativu. Modrić ulazi u igru umesto Arbeloe56. minut - Junajted je ostao sa igračem manje. Nani je dobio crveni karton, posle grubog starta nad Arbeloom.

48. minut - GOL! 1:0 za Junajted! Gol za domaći tim postigao je kapiten Reala Serhio Ramos. Akcija Junajteda je dugo trajala. Posle gužve u svom petercu Ramos je nespretno intervenisao i savladao Gomeza.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Prvo poluvreme je produženo za minut. Kraj prvog poluvremena. Junajted i Real igraju bez golova.41. minut - Izmena u Realu, umesto Di Marije na teren ulazi Kaka.34. minut - Dva puta su zapretili fudbaleri Junajteda. Van Persi je prvo iskosa sa leve strane snažno šutirao, Lopez odbio loptu, a na nju natrčao Velbek, ali nije uspeo da je pošalje u mrežu31. minut - Dobra prilika za Real. De Hea je bio bolji od Iguaina, ali je golman Junajteda loptu izbacio u korner.25. minut - Velbek je napravio dobru akciju, ali je Ramos dobro uklizao.

http://www.youtube.com/watch?v=XuyYftH23Vc
Velika šansa za Junajted. Junajted se odupreo napadima Reala. Dobra akcija Reala
4. minut - Ronaldo je šutirao u živi zid. Gigs je napravio faul nad Koentraoom iskosa sa leve strane, odakle je Ronaldo odlučio da šutira direktno u gol, ali je pogodio živi zid

3. minut - Real ima više od igre. Lopta je više u posedu igrača madridskog kluba1. minut - Utakmica je počela. Vidić nosi kapitensku traku Reala, Runi je na klupi, a Gigs igra 1000. meč u karijeri. Navijači Junajteda su ovacijama pozdravili Kristijana RonaldaI poluvreme TOK UTAKMICE - MANČESTER JUNAJTED - REAL90. minut - Kraj utakmice. Borusija je slavila s 3:0. Milioneri će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona.85. minut - Bez promena u Dortmundu.79. minut - Borusija održava visoku prednost, dok su se igrači Šahtjora pomirili sa činjenicom da će biti eliminisani iz LŠ71. minut - Igra se uglavnom odvija na sredini terena.

65. minut - Borusija sigurnom igrom održava prednost.59. minut - GOL! 3:0 za Borusiju. Blaščikovski postiže treći gol za nemački klub.48. minut - Šahtjor zaigrao angažovanije. Fernandinjo je ušao u kazneni prostor Borusije, ali se spetljao i šansa je propala.46. minut - Počelo je drugo poluvreme.II poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Borusija vodi s 2:0 posle prvih 45. minut.37. minut - GOL! 2:0 za Borusiju! U listu strelaca se upisao Gece posle asistencije Levandovskog31. minut - GOL! 1:0 za Borusiju. Santana se upisao u strelce posle kornera koji je izveo Gece.

25. minut - Borusija dominira, ali bez prave prilike za gol. Šahtjor je nemoćan15. minut - Bez golova u Dortmundu.10. minut - Prva dobra akcija Šahtjora, ali bez realizacije. Borusija uzvraća istom merom6. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena.2. minut - Borusija je u naletu. Odbrana Šahtjora je odlično intervenisala posle udarca Levandovskog.1. minut - Utakmica je počelaI poluvremeTOK UTAKMICE BORUSIJA - ŠAHTJOR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track