VERMEZOVIĆ: Voleo bih da hrvatski navijači dođu u Beograd

Za dobrobit fudbala

VERMEZOVIĆ: Voleo bih da hrvatski navijači dođu u Beograd

Fudbal -
Trener Partizana je rekao da se ne čuje sa selektorom Srbije, ali da u tome što ne kontaktira sa Sinišom Mihajlovićem nema ništa strašno

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović, rekao je da je šteta što na predstojećoj utakmici između Hrvatske i Srbije 22. maja u Zagrebu neće biti navijača Srbije. On je dodao da bi voleo da se na meču koji će biti igran u Beogradu pojave i navijsči gostujućeg tima.

"Žao mi je što neće biti srpskih navijača u Zagrebu, vreme je da se prestane sa tim. Srbija je vodeća zemlja u regionu, verujem da bi tako trebalo da bude i na ovom planu, da prva dozvoli gostovanja protvničkih navijača sa nacionalnim obeležjima", poručio je Vermezović, koji nije hteo da prognozira rezultat meča u Zagrebu.

Trener Partizana istakao je da očekuje dobru utakmicu i dodao da veruje kako izabranici selektora Siniše Mihajlovića neće ražočarati.

"Očekujem dobru utakmicu u Zagrebu, za takve mečeve se živi, verujem da nećemo ražočarati. Hrvatska ima veoma jaku ekipu, a mi ne smemo da se bavimo stvarima koje nemaju veze sa fudbalom", rekao je Vermezović.

Trener “crno-belih” prokometarisao je i odnos sa selektorom Mihajlovićem, koga je nedavno kritikovao zbog slabe komunikacije oko reprezentativaca u dresu Partizana.

"Mi smo drugari sa Pro licene, svako ima svoj način rada, činjenica je da se ne čujemo, ali tu nema ništa strašno. Nisam protiv Siniše, naprotiv, ja sam jedan od retkih koji ga je branio posle poraza od Makedonije", dodao je Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track