CIRKUS: Mamić klečao u sudu i ljubio pod

Nema mira

CIRKUS: Mamić klečao u sudu i ljubio pod

Fudbal -
Gazda Dinama posle odluke suda da se brani sa slobode priredio pravi mali šou u sudnici

ZAGREB - Izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić napravio je pravi cirkus tokom saslušanja u Županijskom sudu u Zagrebu. Kako prenosi Jutarnji, Mamić se posle odluke sudije Ljiljanke Maletić da mu se ukida pritvor i da se pušta bez kaucije, bacio na pod i počeo da ljubi pod.

"Ljubim zemlju po kojoj hoda sudija koja je imala snage da donese takvu hrabru odluku", rekao je gazda Dinama i izazvao zaprepašćenje svih.

Posle toga Mamić je izašao iz suda u pratnji svojih advokata.

Mamić je u subotu popodne priveden na informativni razgovor u policiju pošto je ranije za Radio "Soundset" izneo niz uvreda na račun ministra Željka Jovanovića, za koga je rekao da je ''hrvatomrzac'', "uvreda za hrvatski mozak" i "Srbin koji nikada nije radio u prosveti i sportu, osim što je malo dizao tegove".

Njegov najnoviji verbalni ispad naišao je na široku osudu javnosti, dok njegovi advokati ocenjuju da je reč o "političkoj hajci" u kojoj svi žele da "prikupe bodove". Mamićevi branioci smatraju da ovde nije reč ni o čemu drugome osim možda o nekakvoj uvredi ministra Jovanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track