KVISKO POGURAO HRVATE: Oliver Mlakar pogodio pobednika!
Foto: Dado Djilas

Miha ga obradovao

KVISKO POGURAO HRVATE: Oliver Mlakar pogodio pobednika!

Fudbal -
Legendarni TV voditelj iz Zagreba Oliver Mlakar za Kurir uspešno prognozirao pobednika meča Hrvatska – Srbija

Penzioner koji voli fudbal.Poznati zagrebački TV voditelj Oliver Mlakar uspešno je prognozirao pobednika prvog fudbalskog meča između Hrvatske i Srbije. Čoveka koji se proslavio u bivšoj Jugoslaviji kao voditelj „Kviskoteke“ reporteri Kurira zatekli su na dan utakmice na pijaci na Cvjetnom trgu. Oliver Mlakar pristao je na razgovor, a prva tema bio je fudbalski susret dva tima.- Pobediće Hrvatska! Mislim da smo u ovom trenutku bolji. Ima i Srbija dobar tim, ali nije uigran. Ako bude zatrebalo, uložićemo „kviska“, kako kaže moja supruga Dunja - rekao je smejući se Mlakar.Zagrebački TV voditelj nije bio ni svestan da je Hrvatska svog „kviska“ imala u liku srpskog selektora Siniše Mihajlovića, koji je uvođenjem Stevanovića, Radovanovića, Brkića i Šćepovića iznenadio Štimca, ali i sebe.- Videćemo šta će biti i u Srbiji u septembru. Najvažnije od svega, pa i od rezultata, jeste da sve prođe kako treba - dodao je Mlakar.Kurir je pitao Olivera kako provodi penzionerske dane.- Živim mirnim penzionerskim životom. Nedostaje mi televizija jer sam skoro ceo životni vek proveo tamo. Ali lepo mi je i ovako, uz moju suprugu Dunju. Često idem na pijacu, volim da budem s običnim ljudima, šetam po Kaptolu... - kazao je.Oliver Mlakar dugo nije bio u Srbiji.- Stvarno ne pamtim kad sam poslednji put bio u Beogradu. Bilo je to davno, stvarno davno - otkrio je Mlakar.

Na vezi sam sa StevomOliver Mlakar postao je legenda Jugoslavije dok je vodio emisiju o kuvanju sa Stevom Karapandžom.- Bili su to lepi dani, kvalitetna emisija... Takvih nema više. Ostao sam u dobrim odnosima sa Stevom. Čujemo se ponekad - izjavio je Mlakar.

Potresla me Mićina smrtVest o smrti svog učitelja Miće Orlovića pogodila je Olivera Mlakara.- Čuo sam da je Mića umro. Baš mi je bilo teško, nas dvojica smo radili dosta emisija zajedno. Nisam mogao da odem na sahranu, ali sam porodici poslao telegram saučešća - priznao je Mlakar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track