500.000 RAZLOGA: Piksi na saslušanju zbog Stojkovića?!

Transfer

500.000 RAZLOGA: Piksi na saslušanju zbog Stojkovića?!

Fudbal -
Bivši predsednik Crvene zvezde trebao bi da odgovori na pitanje gde je završilo pola miliona evra od transfera golmana Stojkovića u Nant.

BEOGRAD - Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi izjavio je da neko želi da ukalja njegovo ime informacijama da će biti saslušavan zbog mahinacija prilikom transfera određenih fudbalera.

Piksi je za Sportal rekao da su takve informacije "nedobronamerne".

"Na ovu temu sam već govorio i ne želim da se ponavljam. Pošto tamo stoji da će protiv mene biti pokrenuta istraga, ne želim da je izjavama remetim. Znam samo da je ova informacija nedobronamerna i da želi da blati moje ime i ugled koji sam sticao kao fudbaler, a kasnije i kao fudbalski funkcioner", rekao je Stojković za Sportal.

Ranije danas pojedini beogradski mediji preneli su informaciju da će Piksi uskoro biti saslušan zbog nelegalno prisvojenih 500.000 evra od transfera golmana Vladimira Stojkovića u Nant 2006. godine.

Tih pola miliona evra su isplaćeni na račun njegove supruge Snežane u Švajcarskoj i deo su transfera koji je tada iznosio 2,5 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track