MILIVOJEVIĆ: Ispaštam zbog dogovora u kom nisam učestvovao
Foto: KURIR

Vezista Zvezde otvoreno

MILIVOJEVIĆ: Ispaštam zbog dogovora u kom nisam učestvovao

Fudbal -
Dok sam bio u Radu Genčlerbirligi je nudio 1,2 miliona, a meni godišnja plata 600.000 evra. Onda se pojavila Zvezda, sa kojom sam se lako dogovorio iako su mi ponuđeni pet puta manji uslovi, kaže fudbaler

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević, kaže da ne razume zašto se njegovo ime našlo na spisku igrača čiji ugovor rukovodstvo tima sa Marakane smatra štetnim po klub.

Srpski reprezentativac je rekao da je sa Zvezdom dogfovarao samo svoje uslove, da o procentima nikada nije pričao, niti je ikada od bilo koga u klubu tražio novac.

"Iskreno, zasmetalo mi je to što se moj ugovor pominje kao najštetniji za Zvezdu... Dok sam bio u Radu imao sam ponudu turskog Genčlerbirligija. Klubu je bilo ponuđeno 1,2 miliona, a meni godišnja plata 600.000 evra. Onda se pojavila Zvezda, sa kojom sam se lako dogovorio iako su mi ponuđeni pet puta manji uslovi, 120.000 evra godišnje. Zato me, jednostavno, boli kad neko dođe i priča mi da je moj ugovor štetan, a znam da smo i ja i otac vršili pritisak na Ranka Stojića da pređem u Zvezdu", izjavio je Milivojević za MONDO.

Na pitanje da li je znao u kakvim finansijskim okolnostima dolazi u Ljutice Bogdana, vezista crveno-belih odgovorio je:

"Nisam bio upućen u njihove pregovore. Ima ljudi koji su bili zaduženi za to. Zvezda je tada pristala na 600 hiljada evra i 40 odsto (od sledećeg transfera). Kad sam bio mali mogli su da me dovedu za 16 hiljada iz Kragujevca i bio bih 100 odsto Zvezdin igrač. Jednostavno, tako su se dogovorili, za procente. Sada je procenjeno da je moj ugovor štetan iako sam došao u klub za pet manje para, od kojih bukvalno ništa nisam ni primio. Taj novac niti vidim, niti sam video. Zato me sve to boli... Nijednog trenutka se zbog postojeće situacije nisam naljutio od kad sam došao u Zvezdu, nikad nikoga nisam pitao za novac, nikad ni od koga nisam tražio novac... Ja ne primam platu, ali ne prima niko".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track