Matić razbija, a Mihajlovića zabole!
Foto: Beta Ap

Šta će nama dobri igrači

Matić razbija, a Mihajlovića zabole!

Fudbal -
Ovog vikenda Sinišini puleni s Maksimira Radovanović i Stevanović grejali klupe, a „otpisani“ vezista blistao u dresu Benfike

Zemlja apsurda!Dok su Mihajlovićevi puleni Radovanović i Stevanović, koji je trebalo da pobede Hrvate u Zagrebu, prekjuče grejali klupe u svojim klubovima, precrtani Sinišini „orlovi“ Nemanja Matić i Boško Janković bili su strelci za Benfiku i Đenovu!U Čelsiju već danima pljušte kritike i traži se krivac zbog čega je srpski internacionalac za sitne pare, tačnije pet miliona evra, prodat klubu iz Lisabona. Mnogi stručnjaci ga smatraju jednim od najperspektivnijih vezista Evrope, ali kod selektora „orlova“ nije bilo mesta za njega. Pre mesec i po vezista Benfike je golom u derbiju protiv Porta doneo bod svom timu i ostavio ga u trci za šampionsku titulu. Takođe, Matić ih je nedavno pogotkom odveo u osminu finala Lige Evrope, a zatim bio jedan od glavnih igrača u pobedi nad Bordoom i plasmanu lisabonskih „orlova“ među osam najboljih ekipa najmasovnijeg evropskog takmičenja.Srbin je preksinoć opet bio udarna igla u redovima Benfike i drugim pogotkom na meču protiv Rio Avea najavio katastrofu gostiju sa 6:1. Prethodno, Boško Janković, još jedan Mihin „otpisani“, u derbiju začelja je golom pred kraj susreta doneo veoma važan bod Đenovi protiv Sijene. Jankoviću je to bio četvrti gol ove sezone u Seriji A, što nije dovoljno da dobije poziv Siniše Mihajlovića.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

Nemanja vredi za svu trojicuVezni trio Srbije iz Serije A na meču protiv Hrvatske Krstičić - Stevanović - Radovanović ukupno je ove sezone postigao tri pogotka u svim takmičenjima, isto koliko sam Nemanja Matić.Podsetimo, Nemanja Matić je posle poraza od Makedonije novembra prošle godine poručio da neće igrati za Srbiju dok je selektor Siniša Mihajlović. Njega je uvredilo to što je u prva četiri kvalifikaciona meča, u kojima je Miha izmenio tridesetak igrača, presedeo na klupi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track