OFSAJD: Sudije teško oštetile Barselonu i Juventus

A mi kukamo na naše sudije

OFSAJD: Sudije teško oštetile Barselonu i Juventus

Fudbal -
Sudije mečeva u Parizu i Minhenu teško oštetile gostujuće timove previdevši ofsajd situacije

Četvrtfinale Lige šampiona donelo je spektakularne mečeve u Parizu i Minhenu, ali i najmanje dva velika previda sudija iz Nemačke i Engleske.

Volfgang Štark iz Nemačke nije svirao čisti ofsajd Zlatana Ibrahimovića prilikom prvog gola Pari Sen Žermena, a istu grešku napravio je Mark Klatenburg u Minhenu prilikom drugog pogotka Bajerna protiv Juventusa.

U 80. minutu meča na "Parku prinčeva" Maksvel je izveo slobodan udarac, Silva glavom pogodio stativu, a na odbijenu loptu je natrčao Ibrahimović i sproveo je u mrežu - 1:1. Fudbaleri Barselone sa pravom su tražili ofsajd poziciju, jer se švedski reprezentativac aktivirao posle slobodnog udarca.

Gotovo identična situacija na stadionu u Minhenu dobila je isti epilog. Luiz Gustavo je šutirao sa oko 25 metara od gola, Bufon je kratko odbio loptu, a prvi do nje je stigao Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac je potom uposlio Tomasa Milera kome nije bilo teško da postigne pogodak. Utisak je da se Mandžukić aktivirao iz ofsajda posle šuta Gustava, ali su sudije ostale neme.Pogledajte video priloge i procenite da li su golovi Pari Sen Žermena i Bajerna sporni.GOL IBRAHIMOVIĆAGOL MILERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track