Predsednik Spartaka: Karadžić se sakrio iza poslušnika
Foto: Dado Djilas

Nešto je trulo

Predsednik Spartaka: Karadžić se sakrio iza poslušnika

Fudbal -
Treba da postavimo prave ljude na prava mesta, da verujemo tim ljudima, kaže predsednik FK Spartak Zlatibor voda Dragan Simović

Vreme je za promene.Predsednik FK Spartak Zlatibor voda Dragan Simović oglasio se povodom očajne situacije u kojoj se srpski fudbal nalazi i naglasio da su promene u FSS neophodne, ali da bi trebalo da se sprovedu pametno i organizovano.- Da li je stanje u FSS dobro? Nije! To znaju i ptice na grani, ali ne smemo da upadnemo u zamku „promena radi promena“. Treba da postavimo prave ljude na prava mesta, da verujemo tim ljudima. Da im omogućimo da rade i da se bave svojim poslom bez pritisaka. Imamo i nezaobilazno pitanje. Ko je spreman i sposoban da sprovede promene. Ne treba nikog rušiti dok nemamo čoveka spremnog da sve ove pozitivne promene i sprovede.Simović ističe da je predsednik FSS Tomislav Karadžić oko sebe okupio ljude koji ne misle svojom glavom.- Bojim se da je jedan od glavnih propusta kod predsednika FSS izbor dela saradnika. Mislim da je velika većina birana da što bolje klima glavom, a ne da misli njome. Nema inicijative, nema ideja, nema pozitivnog sukoba mišljenja. Ali su zato podobni da klimaju glavom i da dižu ruke kada im se kaže, da se ne bi ni slučajno pojavila dva mišljenja. Sva moć Saveza je kod jednog čoveka i ko misli kao on, taj je dobar, a ko ne, taj ne valja. Svi znamo da sukob ideja i mišljenja donosi napredak, a toga kod nas nema - poručio je Simović.

Dragan Simović i za i protiv Toleta
Dragan Simović i za i protiv Toleta

Sagradili kuću, uništili srpsku decuSimović je pohvalio izgradnju „kuće fudbala“, uz opasku da ona ipak nije bila prioritet.- „Kuća fudbala“ je odličan projekat, nacionalni stadion, odlična ideja. Ali treba da odlučim šta je preče. Nekoliko utakmica na Evropskom prvenstvu ili ulaganje u razvoj mladih talenata. Mi smo mala zemlja i nema fudbala bez proizvodnje igrača. Otvoreno pitam čelnike FSS gde da deca treniraju u zimskom periodu kad kod nas kad padne mrak, prestaje i fudbal.

Karadžić: Terza, nismo neprijateljiPredsednik FSS gostovao je juče u emisiji „Total soker“ na Televiziji SOS, gde je poručio Zvezdanu Terziću da mu on nije neprijatelj i da mu je mnogo bolje da se okrene radu u OFK Beogradu, gde nije uradio gotovo ništa.- Gospodine Terziću, Tomislav Karadžić nije neprijatelj. Bolje bi bilo da svako u svom klubu koji vodi pogleda šta radi. Bolje pogledaj kako vodiš klub, da li daješ lične dohotke, šta si uradio na obnovi stadiona, postavljanju reflektora, jer decenijama si tamo - rekao je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track