Liverpul i Totenhem osvojili samo bod

Premijer liga

Liverpul i Totenhem osvojili samo bod

Fudbal -
Liverpul i Vest Hem igrali bez golova, dok su Totenhem i Everton postigli po dva gola

Fudbaleri Liverpula i Vest Hema odigrali su na Enfildu nerešeno 0:0, a Totenhem i Everton 2:2 u utakmicama 32. kola Premijer lige.Liverpul je bio bolji ali nije imao sreće u završnicama akcija. Vest hem se skocentrisao na odbranu svog gola. Izabranici trenera Sema Alardajsa stvorili su dve solidne šanse u drugom poluvremenu ali se na golu "crvenih" istakao Pepe Rejna. U samom finišu meča, u zaustavnom vremenu, Luis Suarez, ubedljivo najopasniji igrač Liverpula na ovom meču, izbio je pred golmana Jusija Jaskelainena međutim mreža "čekićara" nije se zatresla. Ovom bodu sigurno će se više radovati gosti, pošto je Liverpul sada načinio značajan korak unazad u borbi za evropska takmičenja.

U odsustvu Gereta Bejla (povredio se protiv Bazela), Pevci teško mogu da pobede iole ozbiljnijeg rivala, ali su nekako uspeli da izbore remi protiv ove sezone fantastičnog Evertona – 2:2

U prvom minutu Emanuel Adebajor je zatresao mrežu iza leđa Tima Hauarda i činilo se da Karamelama iz Liverpula preti katastrofa, međutim, ekipa trenera Dejvida Mojesa je brzo preuzela kontrolu dešavanja na terenu, a u 15. minutu Džagilka je uspeo da izjednači, posle očajne reakcije Uga Lorisa.

Mnogo bolja igra Evertona u nastavku utakmice isplatila se početkom drugog poluvremena. Belgijanac Kevin Miraleš je još jednom matirao francuskog golmana, međutim, ni to nije bio kraj. Totenhem se nije predavao, pa je Islanđanin Gilfi Tor Sigurdsn iz odbitka sačuvao timu sa Vajt Hart Lejna treće mesto na tabeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track