NEVEROVATAN PREOKRET: Borusija u polufinalu Lige šampiona!

Trijumf milionera u nadoknadi vremena

NEVEROVATAN PREOKRET: Borusija u polufinalu Lige šampiona!

Fudbal -
Borusija je nadigrala Malagu s 3:2, iako je 10 minuta pre kraja gubila 2:1
1 / 4

DORTMUND - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su večeras na svom terenu pobedili Malagu s 3:2 (1:1) u revanš meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U prvom meču bilo je 0:0.

Malaga je povela u 25. minutu preko Hoakina. Izjednačio je Robert Levandovski u 40. minutu. Eliseu je u 82. minutu doveo Malagu na korak od plasmana u polufinale Lige šampiona. Marko Rojs je u prvom minutu sudijske nadoknade izjednačio, a Santana je u poslednjim trenucima meča postigao treći gol i doneo pobedu i veliki preokret "milionerima".

http://www.youtube.com/watch?v=7v1yXRJPl6o

TOK UTAKMICE

90. minut - GOLLL!!! Santana donosi polufinale Borusiji!

90. minut - GOLL!!! 2:2 Rojs donosi izjednačenje nemačkom timu.

82. minut - GOLLL!!!! 2:1 za Malagu. Vođstvo Malagi doneo je Eliseu.79. minut - Dortmund napada, Malaga se brani. I dalje 1:1.53. minut - Prilika za Dortmund. Gece je iskosa sa oko 10-ak metara šutirao preko gola.46. minut - Počelo je drugo poluvreme.II poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. 1:1 u Dortmundu

40. minut - GOLLLL!!!!! 1:1. Levandovski je doneo izjednačenje Borusiji.

25. minut - GOLLLLL!!!!! Hoakin je šokirao domaće i pošto je prevario Subotića pogodio je mrežu Vajdenfelera.15. minut - Levandovski je pokušao lobom da iznenadi Vilija, ali je lopta otišla preko gola.

14. minut - Domaći fudbaleri i dalje imaju više od igre, ali bez promene rezultata.8. minut - Borusija dominira, a prvu priliku na meču imao je Šmelcer, ali je dobro intervenisao Vili

1. minut - Utakmica je počela.

TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track