BUTOROVIĆ: Tole, udbašu, pazi se svojih
Foto: Nebojša Mandić

Prijateljsko upozorenje

BUTOROVIĆ: Tole, udbašu, pazi se svojih

Fudbal -
Predsednik Vojvodine Ratko Butorović poručio prvom čoveku FSS da će ga srušiti neko iz najbližeg okruženja

Tole, pazi metak.Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Bata Butorović, gostujući u emisiji „Total soker“ na SOS kanalu, nazvao je prvog čoveka srpskog fudbala Tomislava Karadžića udbašem!- Tole kao stari udbaš mnogo zna i mnogo je pametan, ali ima nas koji možemo da iskuliramo ponekad, a ima i nas koji umemo da čitamo između redova - izjavio je Butorović i poručio Karadžiću da mu najveća opasnost vreba među najbližim ljudima koji sede u Izvršnom odboru FSS.- Ne treba Tole da se opterećuje nama, nek se opterećuje ljudima koji ga okružuju. Onima koje bira kao svoje najbliže saradnike, a pritom mislim na Izvršni odbor. Da li je moguće da se na sednicama ne diskutuje, da ne dođe do sukoba mišljenja? A onda gospodina Karadžića menjaju ti isti ljudi preko medija - rekao je Butorović, a zatim i apelovao na Izvršni odbor FSS:- Budite iskreni, nemojte samo da klimate glavom!Vojvodina je ove godine kandidat da u Novi Sad donese duplu krunu srpskog fudbala. Osam kola pre kraja Superlige Srbije „lale“ su i dalje u trci za trofej koji su dva puta osvajale u svojoj istoriji, a potrebno je da Novosađani nastave da pobeđuju i nadaju se novim kiksevima Partizana. S druge strane, smeši im se i plasman u finale Kupa Srbije.

Oterao bih MihuButorović nije poštedeo ni selektora fudbalske reprezentacije Srbije Sinišu Mihajlovića.- Ko to insistira na pevanju himne? Ko traži da se aplaudira protivničkoj? Siniša? Izvinite, molim vas, zamislite da meni trener naredi da pre svake utakmice Vojvodine mora da se pušta klupska himna. Oterao bih ga istog momenta iz kluba - rekao je Butorović.

Nećemo u Evropu!Prvi čovek FK Vojvodina Bata Butorović izjavio je i da će, ukoliko njegov klub obezbedi učešće na evropskim utakmicama, morati da ih otkaže jer stadion Karađorđe ne ispunjava uslove UEFA.- Moraćemo da otkažemo Evropu jer smo dobili najgore ocene. UEFA nam je do sada gledala kroz prste, ali više neće. Sada bismo mogli da odigramo jednu, samo jednu utakmicu, a ostale, nažalost, ne - zaključio je Butorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track