Rašović debituje na klupi Partizana, Zvezda u Jagodini
Foto: TANJUG

26. kolo Superlige

Rašović debituje na klupi Partizana, Zvezda u Jagodini

Fudbal -
Rašović nije imao mnogo vremena da spremi ekipu za meč za Nišlijama, ali na ruku mu ide činjenica da poznaje većinu fudbalera Partizana koji su ponikli u Teleoptiku

BEOGRAD - Utakmicama 26. kola danas se nastavlja fudbalska Superliga Srbije, vodeći Partizan dočekuje Radnički iz Niša, dok Crvena zvezda gostuju ekipi Jagodine.

Uprava Partizana je posle serije loših igara i remija u Novom Pazaru smenila Vladimira Vermezovića i za novog trenera postavila Vuka Rašovića, koji će debi na klupi crno-belih imati danas na stadionu u Humskoj.

Rašović nije imao mnogo vremena da spremi ekipu za meč za Nišlijama, ali na ruku mu ide činjenica da poznaje većinu fudbalera Partizana koji su ponikli u Teleoptiku.

Zvezda se u potpunosti uključila u šampionsku trku, pošto za liderom na tabeli zaostaje samo dva boda. Ni crveno-beli ne igraju prema očekivanjima navijača, ali pobeđuju i u Jagodini će pokušati da dođe do sedmog uzastopnog trijumfa ovog proleća.

Jagodinci su Zvezdin "dužnik" iz prvog dela sezone, pošto su na Marakani slavili sa 2:1.

Ekipa Vojvodine je u poslednjem prvenstvenom meču u Ivanjici deklasirala Javor sa 4:0, a u ovom kolu dočekuje Rad, koji je bio bolji od Slobode.

OFK Beograd na Karaburmi dočekuje Radnički iz Kragujevca, koji se bori za opstanak u Superligi, dok Novopazarci gostuju Slobodi u Užicu.

BSK u Borči dočekuje subotički Spartak, Donji Srem igra protiv Smedereva, a Hajduk protiv Javora.

Parovi 26. kola:

U četvrtak se sastaju OFK Beograd - Radnički Kragujevac (17), Partizan - Radnički Niš (18.30), Jagodina - Crvena zvezda (19) i Vojvodina - Rad (19).

Ostale utakmice 26. kola igraju se u subotu od 17 sati: BSK - Spartak, Donji Srem - Smederevo, Hajduk - Javor, Sloboda - Novi Pazar.

TABELA: Partizan 58, Crvena zvezda 56, Vojvodina 49, Jagodina 43, Rad 40, OFK Beograd 35, Sloboda 33, Spartak 31, Radnički Niš 31, Javor 29, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track