DRIM TIM: Ovako će izgledati Anćelotijev Real

Španski mediji

DRIM TIM: Ovako će izgledati Anćelotijev Real

Fudbal -
Uz Kristijana Ronaklda ostaju i Kasiljas, Ramos, Marselo, Varan, Ozil, Modrić i Benzema

Iako je Žoze Murinjo još uvek trener madridskog Reala, španska štampa uveliko nagađa kako će izgledati tim, koji bi nasuprot izjavama da mu je leopo u Parizu i da je potpuno posvećen radu u PSŽ-u trebalo da predvodi Karlo Anćeloti.

Prema pisanju "Marke", najvažnija informacija glasi: Kristijano Ronaldo i definitivno ostaje u Realu, iako Murinjo odlazi. Ostaju uz prvu zvezdu i Kasiljas, Ramos, Marselo, Varan, Ozil, Modrić i Benzema, ali ima i zanimljivih novih imena.

"Marka" navodi da je najveća Realova želja u predstojećem prelaznom roku desni bek Bajera iz Leverkuzena, 21-godišnji Danijel Karvahal, Španac koji je osam godina proveo u Realovoj školi fudbala. Tu su i Geret Bejl iz Totenhema, Džofri Kondogbija, vezni igrač Sevilje, te Marko Verati iz Pari Sen Žermena i Ilkaj Gundogan iz Borusije Dormtund, a od napadača se očekuje prelazak 20-godišnjieg Alvara Morate iz podmlatka u prvi Realov tim.

Startna postava Anćelotijevog mogla bi da izgleda ovako: Kasiljas - Karvahal, Ramos, Pepe, Marselo - Alonso, Gundogan, Bejl, Ozil, Ronaldo - Benzema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track