GALIJANI: Nismo zainteresovani za Pujola

GALIJANI: Nismo zainteresovani za Pujola

Fudbal -
Španski reprezentativac je povezivan sa prelaskom u Milan nakon što je priznao da je ljubitelj Serije A, ali je Galijani rekao da "godine nisu na strani Pujola"

BEOGRAD - Potpredsenik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je danas da taj klub nije zainteresovan za fudbalera Barselone Karlesa Pujola, već da je fokusiran na mlađe igrače.

Španski reprezentativac je povezivan sa prelaskom u Milan nakon što je priznao da je ljubitelj Serije A, ali je Galijani rekao da "godine nisu na strani Pujola".

"Karles je dobar prijatelj Milana i mi znamo koliko on voli ovaj klub posle Barselone. I pored Pujolovih mogućnosti, naši trenutni planovi ne uključuju dovođenje starijih igrača, fokusiraćemo se na mlađe", rekao je Galijani za Mundo Deportivo.

Galijani je priznao da će Milan iskoristiti priliku da potpiše ugovor sa nekim mlađim igračem Barselone ukoliko se ukaže prilika, što potvrđuje glasine da je u planu dovođenje Seska Fabregasa i Aleksisa Sančeza.

"Barselona ima dosta mladih igrača koji će nas zanimati ukoliko postanu dostupni. Razgovaramo sa njima informativno. Barselona i Milan u odličnim odnostima", rekao je Galijani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track