ZBOG BANČENJA: Ljuboja i Radović dobijaju otkaz u Legiji?!

Kršenje discipline

ZBOG BANČENJA: Ljuboja i Radović dobijaju otkaz u Legiji?!

Fudbal -
Nakon trijumfa u Kupu srpski fudbaleri su proslavljali trofej do zore, iako ekipu za vikend očekuje izuzetno važan meč u prvenstvu Poljske

VARŠAVA - Fudbaleri Legije iz Varšave osvojili su Kup Poljske, uprkos činjenici da su u drugom meču finala doživeli poraz od Slaska (1:0).U prvom meču u Vroclavu Legija je trijumfovala rezultatom 2:0, pa je uprkos porazu u revanšu osvojila trofej.Srpski internacionalci, Miroslav Radović i Danijel Ljuboja, koji igraju za Legiju odlučili su da proslave osvajanje Kupa, iako ih za viked očekuje veoma bitan prvenstveni meč protiv Leha.Kako prenose poljski mediji, Ljuboja i Radović su se provodili u popularnom noćnom klubu, uz ogromne količine alkohola. U istom lokalu našao se i predsednik kluba Boguslav Lesnodorski. Navodno, Radović je bio toliko drzak da je otišao da predsedika kluba i ponudio mu piće, što je ovaj odmah odbio.

“Nemam šta da krijem, zabaljali smo se, jer smo hteli da proslavimo osvajanje kupa, ali ja nisam bio pijan, kako je objavljeno u medijima. Sve je bilo pod kontrolom. Znam da svi misle kako fudbaleri ne bi trebalo da se zabavljaju, ali stvarno se ništa ozbiljno nije desilo”, rekao je Radović, dok se Ljuboja nije oglašavao.Zbog grubog kršenja discipline, protiv srpskih fudbalera će biti pokrenut hitan disciplinski postupak. Najverovatnije će biti izbačeni iz prvog tima, a nije isključena mogućnost raskida ugovora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track