POKAJAO SE: Livaja se izvinio Radovanoviću

Obrt

POKAJAO SE: Livaja se izvinio Radovanoviću

Fudbal -
Hrvat emantovao ono što je rekao srpski reprezentativac

Hrvatski fudbaler Marko Livaja izvinio se Ivanu Radovanoviću zato što ga je udario na treningu Atalante, ali je i demantovao ono što je rekao srpski reprezentativac.

Radovanović je u četvrtak izjavio kako je na Livaju gledao kao na mlađeg brata, da mu je pomagao da se prilagodi u Bergamu i da će mu teško oprostiti. Njega nije toliko pogodio sam udarac, već to što mu je hrvatski napadač na takav način uzvratio za sve što je učinio za njega.

"Žao mi je što se to dogodilo. Pogrešno sam odreagovao posle jednog duela u kom me je Radovanović zakačio i zato mu se izvinjavam. Nije bilo krvi, niti sam se Radovanoviću smeškao”, naglasio je Livaja u svom pismu koje prenose hrvatski mediji.

Iako je Atalanta najavila kako će ga već na leto vratiti u Inter, odakle je došao na pozajmicu, Livaja ima druge planove.

"Želim da se izvinim svima u klubu, predsedniku, treneru, saigračima. Odlučio sam da okrenem novi list u karijeri i obećavam da će me u Atalanti pamtiti samo po dobrim igrama", naveo je Livaja, ali je pitanje da li će se čelnici kluba predomisliti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track