BENITEZ: Počeo sam da tražim novi posao!

naupušta Čelsi

BENITEZ: Počeo sam da tražim novi posao!

Fudbal -
Agenti već rade na pronalaženju mog novog posla. Prioritet je Premijer liga, koja je fantastično takmičenje, ali ako ne budem mogao da nađem klub na Ostrvu, otići ću negde drugde

LONDON - Privremeni menadžer fudbalera Čelsija Rafael Benitez rekao je danas da je već počeo da traži novi posao i da bi voleo da i naredne sezone radi u Premijer ligi.

Benitez je u novembru zamenio Roberta di Matea na klupi Čelsija, ali nije opravdao očekivanja uprave kluba i navijača, koji su često negodovali zbog njegovog dolaska na Stamford Bridž.

"Agenti već rade na pronalaženju mog novog posla. Prioritet je Premijer liga, koja je fantastično takmičenje, ali ako ne budem mogao da nađem klub na Ostrvu, otići ću negde drugde. Nemam problem da radim u španskoj, italijanskoj ili francuskoj ligi", rekao je Benitez za engleske medije.

Španski stručnjak je istakao da se ne plaši za svoju budućnost i da nikada u karijeri nije bio bez ponuda klubova.

"Pričalo se da ne mogu da nađem klub kada nisam radio, ali i tada sam imao ponude. Imam u planu dve opcije, da kao u Liverpulu za dve-tri godine napravim tim ili da odem u neki vrhunski i bogati klub koji će sa nekoliko pojačanja odmah napasti trofeje", rekao je Benitez.

On je tokom karijere trenirao Valjadolid, Osasunu, Ekstremaduru, Tenerife, Inter, a najviše uspeha imao je dok je vodio Valensiju i Liverpul sa kojim je postao prvak Evrope i osvojio jedan FA kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track