PRED PENZIJU: Ovenov Mercedes zasut jajima i brašnom

Šala

PRED PENZIJU: Ovenov Mercedes zasut jajima i brašnom

Fudbal -
Fudbaler Stouk Sitija pamtiće meč protiv Totenhema u kojem je poslednji put sedeo na klupi domaćeg tima

Fudbaler Stouk Sitija Majkl Oven pamtiće meč protiv Totenhema u kojem je poslednji put sedeo na klupi domaćeg tima, po šali koju su mu priredili saigrači.

Iako nije igrao ni minut u porazu 1:2, napadaču Stouka su osmeh na lice izmamili saigrači, koji su mu pripremili "iznenađenje" pre polaska na stadion. Ovenov skupoceni Mercedes zasut je jajima i brašnom.

"Pred nama je duga nedeljai! Osveta je u vazduhu. Glavni osumnjičeni: Vitehed i Velan. Hut takođe. Možda čak i Volters. Dvojica koju ne treba uzaboraviti: Krauč i Eterington", napisao je na svom profilu Oven.

Sjajni je napadač karijeru započeo u Liverpulu s kojim je od 1997. do 2004. godine osvojio Kup UEFA, evropski Superkup, FA Kup i dva Liga Kupa. Godine 2001. je dobio Zlatnu loptu za najboljeg svetskog fudbalera. Za ''redse'' je u 216 utakmica u Premijer ligi postigao 118 golova.

U Real Madrid je prešao 2004. godine, ali to je bio i početak njegove silazne putanje. U Madridu je uglavnom bio rezerva, pa je sledeće godine prešao u Njukasl u kojem se zadržao četiri sezone, obeležene povredama.

Pre četiri godine senzacionalno je završio u Mančester Junajtedu, ali u tri sezone je dobio vrlo malo prilika za igru, a nastavilo se i sa povredamaa. S ''crvenim đavolima" je ipak prvi put u karijeri osvojio Premijer ligu i dodao još jedan Liga kup. Od prošlog leta je u Stouku, ali ni tu nije mnogo igrao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track