MIKIĆ: Saša Ilić je najveća opasnost

MIKIĆ: Saša Ilić je najveća opasnost

Fudbal -
Saša je igrač na koga moramo posebno da obratimo pažnju i da mu ne dozvolimo da razigra ostatak njihovog tima - rekao je Mikić

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mikić rekao je danas da će u predstojećem duelu s Partizanom pobediti ekipa koja više bude želela trijumf i ocenio da Zvezdi najveća opasnost preti od kapitena crno-belih Saše Ilića.

"Pobediće onaj ko bude više želeo trijumf i ko taktički bude bolje stajao na terenu", rekao je Mikić za zvanični klupski sajt.

On je kazao da vrše korekcije i da se tim dodatno uigrava kako bi maksimalno spremni izašli na teren u Humskoj.

"Na treninzima svi dajemo maksimum i upijamo svaki savet koji nam trener Sa Pintu i ostali članovi stručnog štaba daju", rekao je Mikić.

On je rekao da je najveća prednost Zvezde u odnosu na Partizan zajedništvo koje vlada u svlačionici crveno-belih.

"Naša najveća snaga je kolektiv iz koga uvek iskoče jedan ili dva pojedinca koji rešavaju utakmice u našu korist. Tako je bilo u prethodnih osam susreta, nadam se da će biti i u naredna tri", rekao je Mikić.

On je rekao i da prednost Zvezde vidi i u brzim napadačim, dok njegovom timu najveća opasnost preti od kapitena crno-belih Saše Ilića.

"On je igrač na koga moramo posebno da obratimo pažnju i da mu ne dozvolimo da razigra ostatak njihovog tima", naveo je on.

U subotu od 19.30 na stadionu u Humskoj igra se 144. "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde, u sklopu 28. kola Super lige Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track