TUČA: Zoran Osmajić nabo Rabrenovića?
Foto: Nebojsa Mandic

Predsednik Hajduka i bivši gensek Vojvodine pobili se u Kući fudbala

TUČA: Zoran Osmajić nabo Rabrenovića?

Fudbal -
Psovki je sigurno bilo Nekadašnji sudija tvrdi da je dobio udarac u glavu, dok prvi čovek Kuljana kaže da su jedan drugog samo vređali

Prava slika srpskog fudbala!Predsednik Hajduka Zoran Osmajić udario je pesnicom u glavu zvanično smenjenog generalnog sekretara Vojvodine Radisava Rabrenovića! Tako barem tvrdi bivši arbitar, koji kaže da se incident dogodio u četvrtak na parkingu Kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi.- Mislio sam da je prošlo vreme ljudi kao što je Osmajić, kojima je sva snaga u pesnicama. Ne znam stvarno šta je razlog njegovog napada i iznenadio sam se kad je počeo da me vređa. Tom prilikom me je udario pesnicom u glavu, zbog čega sam podneo krivičnu prijavu protiv njega - kaže Rabrenović za Kurir i dodaje:Pesnicom u glavu- Čujem kako sad priča da je to što nemam modricu dokaz da me nije udario, a da je kojim slučajem imam, on bi rekao da je Kuća fudbala bila zaleđena i da sam se okliznuo. To je čovek koji živi u laži, dok ja za svoje tvrdnje imam i svedoke. Uz to, Centar ima sigurnosne kamere, pa ništa ne može da se sakrije, sve će izaći na videlo.Počelo je dobacivanjemOsmajić tvrdi da je za sve odgovoran Rabrenović i negira da je bilo udaranja.- Meni je veliki minus u životu to što me neko dovodi u kontekst s gospodinom Rabrenovićem, jer svi znamo kakav je on čovek. Bilo je verbalnog konflikta a da ja pri tome ne znam šta je razlog. Dobacio mi je nešto i tako je sve počelo. On je čovek koji je dobio otkaz u Vojvodini i sada skreće pažnju na sebe kako bi se nešto pisalo o njemu. Ovim završavam raspravu na ovu temu, jer ne želim više da pričam o tome - kaže Osmajić.

Poprište žestokog šaketanja... Kuća fudbala u Staroj Pazovi
Poprište žestokog šaketanja... Kuća fudbala u Staroj Pazovi

Kune se da nije bilo udaranja... Zoran Osmajić
Kune se da nije bilo udaranja... Zoran Osmajić

Bata: To je lični sukobPrvi čovek Vojvodine Ratko Butorović kaže da još nije razgovarao s Rabrenovićem, ali da je uveren da u pitanju nisu problemi između dva kluba.- To je lični sukob, a ne problem na relaciji Vojvodine i Hajduka. Svi vrlo dobro znate da Rabrenović od decembra nije generalni sekretar, a sve ostalo je poslovna politika kluba. Nas dvojica nismo razgovarali, ali ćemo to sigurno učiniti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track