CRVENA ZVEZDA: Odlaze Sa Pinto i Stojadinović?
Foto: Dado Djilas

Potresi

CRVENA ZVEZDA: Odlaze Sa Pinto i Stojadinović?

Fudbal -
Čelnici kluba nisu zadovoljni prelaznim rokom

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi po završetku sezone da promeni sportskog direktora, a stopama Zorana Stojadinovića krenuo bi i trener Rikardo Sa Pinto, prenosi Sportski žurnal.

Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana je formirao Sportsku komisiju, koja će imati važnu ulogu u budućem prelaznom roku, i koja će biti nadređena Stojadinoviću. Na čelu komisije je Slaviša Kokeza, članovi su Aleksandar Antić i Blažo Raosavljević.

U komisiji nije bilo mesta za Stojadinovića, koji se do sada bavio pitanjem dolaska i odlaska igrača, pa se sve više priča o tome da aktuelni sportski direktor nema više sigurnu poziciju i da postoji velika verovatnoća da će mu biti izglasano nepoverenje.

Ivica Tončev, jedan od tri potpredsednika Crvene zvezde, potvrdio je listu da je Sportska komisija po činu viša od sportskog direktora.

Ukoliko se desi da Zoran Stojadinović napusti Crvenu zvezdu, lako bi se moglo desiti da njegovim stopama krene i trener Rikardo Sa Pinto. Portugalac je došao u klub upravo na insistiranje Stojadinovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track