NAPADNUT GENIJE: Specijalci sačuvali Deju Savićevića

Skandal na finalu Kupa Crne Gore

NAPADNUT GENIJE: Specijalci sačuvali Deju Savićevića

Fudbal -
Budućnost pobedila Čelik sa 1:0, ali su meč obeležili sukobi navijača, igrača, funkcionera, koji su se gađali stolicama...

Skandal za skandalom.

Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice savladali su golom Mitra Pekovića u 91. minutu nikšićki Čelik sa 1:0 u finalu Kupa Crne Gore, ali su svi koji su pratili taj meč, srećni što je meč okončan na stadionu nije bilo povređenih.

Koliko je bilo opasno pokazuje i podatak da su predsednika FSCG Dejana Savićevića čuvali specijalci u svečanoj loži posle poruke gazde Čelika Ranka Radulovića koja je glasila: “Gde ti je obraz”, prenose Vijesti.

Funkcioneri Čelika su čupali stolice u svečanoj loži i gađali domaće navijače, koji im nisu ostali dužni i uzvratili su istom merom. Čak su i rezervni igrači Čelika ušli u sukob i sa terena su gađali publiku!

Sve je počelo kada je sudija Dabanović dosudio nepostojeći penal za Budućnost, a onda promenio svoju odluku posle žestokog pritiska gostujućih fudbalere i tuče na tribinama. Budućnost je slavila golom Pekovića u prvom minutu sudijske nadoknade što je opet izazvalo bes razularenih Nikšićana.

Pomenuti vlasnik Čelika Radulović, koji je, inače, 7. decembra suspendovan od strane FSCG na godinu, pozivao je svoje fudbalere da napuste teren i pre kraja, navijače da prekinu meč, na kraju je i zabranio svojoj ekipi da prisustvuje svečanoj ceremoniji uručenja pehara igračima Budućnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja