TROJKA ZA KRAJ: Vojvodina deklasirala Zvezdine omladince

30. kolo JSL

TROJKA ZA KRAJ: Vojvodina deklasirala Zvezdine omladince

Fudbal -
Golovima Oumarua, Alivodića i Trajkovića Novosađani savladali tim sa Marakane
1 / 9

NOVI SAD - Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su sa 3:0 savladali Crvenu zvezdu u utakmici poslednjeg 30. kola domaće Superlige.

Duel u Novom Sadu nije imao rezultatski značaj ni za jedan od dva crveno bela tima, pa je trener Crvene zvezde Riakrdo Sa Pinto na teren izveo kombinovan sastav u kom su dominirali omladinci. Takva odluka Portugalca na klupi tima sa Marakane obila se o glavu gostima u poslednjim minutima prvog poluvremena kada je centarfor Vojvodine Abubakar Oumaru nadmudrio golmana Crvene zvezde Miloša Vesića i iznudio možda i prestrogo dosuđeni jedanaesterac, koji je sam pretvorio u gol.

U nastavku meča, Vojvodina je potpuno dominirala na terenu stadiona Karađorđe, što je materijalizovano sa dva lepa gola, najpre Alivodića u 56., a potom i Trajkovića u 72. minutu igre. Do kraja meča Novosađanima je poništen pogodak posle sumnjivo dosuđenog ofsajda

Crvena zvezda je prvemnstvo završila kao druga sa 62 boda dok je Vojvodina sa bodom manje treća.

Tekstualni prenos

90+2 - Kraj utakmice

76. minut - Vojvodini je poništen gol Abubakara zbog ofsajda koji možda i nije postojao.

72. miniut - GOOOOOOOOOOOOOL 3:0 - Akcija Vojvodine, čiji su fudbaleri najpre tražili jedanaesterac pošto je lopta pogodila jednog igrača Zvezde u kaznenom prostoru Zvezde da bi u nastavku akcije Trajković postigao gol.

56. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2:0 - Enver Alivodić je primio loptu u šsnaestercu nije šutnuo iz prve, ali je potom levom nogom pogodio gornji desni ugao gola Crvene zvezde.

49. minut - Šut Vulićevića, ali bez promene rezultata

47. minut - Dobar napad Vojvodine, ali samo korner

Drugo poluvreme

45+2 - Kraj prvog poluvremena

43. minut GOOOOOOOL 1:0 - Penal za Vojvodinu. Vesić je startovao na Abubakara Oumarua, a Kamerunac je odmah pao. Fudbaleri Zvezde su protestovali, a nekadašnji igrač Crvene zvezde i OFK Beograda je pogodio gol.

26. minut - Zvezda se oslobodila pritiska Vojvodine.20. minut - Nova prilika za Vojvodinu, ali nakon gužve u kaznenom prostoru Crvene zvezde ipak nije bilo udarca na gol.

10. minut - Novosađani imaju više od igre. Udarac Alivodića sa dvadesetak metara, ali ni on nije bio precizan, lopta odlazi pored stative.

6. minut - Vojvodina ima više od igre. Prva prilika za Vojvodinu u kojoj se našao Abubakar, ali nije uspeo da zahvati loptu na pravi način. U istom minutu nova prilika za Abubakara, najbolja do sada. U situaciji jedan na jedan, Vesić je izašao kao pobednik.1. minut - Utakmica je počela.

TOK MEČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track