KRVAVO: Masovni obračun Torcide i Armade
Foto: 24sata.hr

Kao u ratu

KRVAVO: Masovni obračun Torcide i Armade

Fudbal -
Povređeno i uhapšeno na desetine navijača Hajduka i Rijeke

SPLIT - Više od sto navijača potuklo se u nedelju popodne, nešto pre 17 časova, na jednom odmaralištu na auto-putu Rijeka - Zagreb, prenose hrvatski mediji.

Prema izjavama očevidaca potukli su se navijači Hajduka i Rijeke, koji su išli na gostovanje u Zagreb. Hajduk je igrao sa Dinamom, a Rijeka sa Zagrebom. Prema informacijama, povređeno je više osoba, a uhapšeno je desetak navijača. Teže posledice sprečilo je pedesetak specijalaca.

"Navijači Rijeke stali su na parking sa autobusom na sprat zagrebačkih registarskih tablica. Njihov vozač je rekao da je on iz Zagreba i da je išao po njih i da će ih vratiti u Rijeku posle utakmice, jer niko od njegovih kolega iz Rijeke nije hteo da ih vozi. Čim su izašli iz autobusa napali su momke iz kombija splitskih tablica. Posle toga su na počeli da pristižu automobili sa splitskim tablicama i navijači su izletali i uskakali u tuču. Stalo je sigurno 30-40 vozila. Bilo je kao u ratu, tukao je ko koga stigne. Ovde je bilo desetak policijaca, ali nisu smeli da intervenišu. Pozvali su pojačanje i tek kada je stiglo 50-tak specijalaca, prekinuli su tuču", rekli su očevici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track