Bane Ivanović: Ostajem u Čelsiju!
Foto: Beta Ap

Uzalud se nadali - Barselona neće dobiti srbina

Bane Ivanović: Ostajem u Čelsiju!

Fudbal -
Turizam Reprezentativac „orlova“ priznaje da se šetao katalonskom prestonicom, ali nije pregovarao o transferu u redove prvaka Španije

Katalonci moraju da pronađu drugi stub odbrane!Vest o boravku Branislava Ivanovića u Barseloni, povezana s pričom o mogućem prelasku u slavni katalonski klub, odjeknula je kao bomba u Engleskoj i Španiji. Iako ima logike vezivanje sjajnog defanzivca Čelsija s transferom u jedan od najboljih evropskih klubova sa ranjivom odbranom u prošloj sezoni, od tog posla neće biti ništa. Ivanović zasad ostaje u Londonu!Da li ste bili u Barseloni?- Tačno je da sam bio u Barseloni, ali moj boravak tamo stvarno nema veze s fudbalom. Bio sam tamo privatno, nisam pregovarao s Barsom, niti bilo s kojim drugim klubom.Da li je tačno da ste „otkriveni“ dok ste ručali u restoranu blizu stadiona Nou kamp?- Ne poznajem dovoljno dobro grad da bih znao koliko je restoran bio blizu stadiona. Stvarno ne bih mnogo pričao o tome jer je reč o privatnoj poseti.Gde ćete igrati sledeće sezone?- U Čelsiju! Sada mi je važna utakmica s reprezentacijom, a posle odmora razgovaraću s klubom o planovima za budućnost.Može li za kraj sezone da se očekuje vaš gol protiv Belgije u Briselu?- Vidim da je sad Mitrović dobro odigrao trening meč i da je postigao tri gola, pa bih njemu prepustio to zadovoljstvo. Dolaze mlađi igrači, koji će sigurno poboljšati efikasnost i zbog kojih ćemo se u budućnosti ponositi reprezentacijom.

Oprostio sam Suarezu!Koliko je trebalo ruci da se oporavi od ujeda Luisa Suareza?- Incident sa Suarezom mogao je da se dogodi bilo kom mojem saigraču, ali se desio meni jer sam se u tom trenutku našao pored njega. Oprostio sam mu brzo. Može mu se zameriti i ne zameriti na ujedanju, ali ga na neki način razumem jer se sve dogodilo u žaru borbe - rekao je Ivanović.

Murinjo je dar ČelsijuŠta očekujete od saradnje sa Žozeom Murinjom?- Murinjo je najbolje rešenje za Čelsi i veliki poklon navijačima jer je svojom pozitivnom pričom u prvom mandatu i trofejima koje je ostavio u klubu zaslužio poštovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track